Какъвто и да е проблемът, той може да бъде управляван,

...
Какъвто и да е проблемът, той може да бъде управляван,
Коментари Харесай

Пазете се от възхода на съветника за всичко

Какъвто и да е казусът, той може да бъде ръководен, в случай че не е позволен. Това е позицията на компаниите, които от ден на ден се популяризират като обслужване на едно гише за препоръки до огромни корпорации. Добре пристигнали в света на съветника по всичко.

Тези консултантски компании, някои от които започнаха в региона на връзките с обществеността, видяха балон на обсега си през последното десетилетие, защото рискът за репутацията стана също толкоз огромен приоритет в заседателните зали, колкото и финансовият риск. За компании като Brunswick, FGS Global и FTI Consulting работата се състои от всичко - от спешни и финансови връзки до препоръки за резистентен бизнес, прегледи на корпоративната просвета и разбор на геополитическия риск. Teneo също взе участие в наследяването на управителни фрагменти и има бизнес за преструктуриране.

Следва по-широка наклонност в професионалните услуги. Точно както счетоводните компании от Голямата четворка разшириха ролята си и консултантски компании като McKinsey минаха от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР