Какъв сюрприз от днес - Българският спортен тотализатор щял да

...
Какъв сюрприз от днес - Българският спортен тотализатор щял да
Коментари Харесай

Сюрприз! Тотото налива милиони в Левски, другите-кучета ги яли...

Какъв сърпрайз от през днешния ден - Българският състезателен тотализатор щял да се заеме с патриотичната задача да налива във футболен клуб ”Левски ” по 1 100 000 лв. на месец. Щото Божков го няма към този момент. И някой трябвало да поеме щафетата.
И кой я поема? Познайте! Браво и ура! Ако не ставаше дума за държавна компания, която се устоя от нашите пари.да махнем с ръка - имат, дават. Но не е.

Другото е, че шефовете на Тотото са прогонени, а на тяхно място като членове на УС са записани някогашните футболисти на " Левски "...Христо Йовов и Гошо Гинчев.

Великани! Е, в действителност няма такава страна! Няма /има/ дори и подобен народ /по Слави Трифонов/.

Държавата да устоя " тима на народа " и на всички управляващи? Угнетеният, в кавички, тим. По тази логичност министър Кралев и прислугата му би трябвало да помислят и за други клубове. Нали по този начин?

Но няма да се случи. Няма и да помислят. " Левски " има огромна фенска маса и страната прави по този начин, че да й се хареса. Со кротце, со богатство и с по 1 милион на месец!

Да няма ропот. Да няма митинги! Всички да са в бяло! Другите - кучета ги яли!

Няма такава гнила страна! Няма такава мафия!

Няма такава изродщина, ръководена от варненския хигрец Красен Кралев и тези, които го благославят отвисоко за следващата незаконна дивотия.

Закривай тази страна на подлеците, облечени във власт!

Георги Христов

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР