Какъв ще бъде мъжът, как ще се промени, до голяма

...
Какъв ще бъде мъжът, как ще се промени, до голяма
Коментари Харесай

5 съвета за това, как да направите мъжа си по-добър

Какъв ще бъде мъжът, по какъв начин ще се промени, значително зависи от това каква жена е до него. Можете да повлияете на обичания човек, като от вас зависи дали това ще бъдат позитивни или негативни промени. Ето няколко съвета от психолозите.

Култивирайте речта му

Можете да култивирате методът на изказ на мъжа си и да му помогнете да се показва по-внимателно и рационално. Мъжете по природа си падат малко грубияни, само че всичко това елементарно може да се промени. Просто говорете с обичания човек по този начин, както бихте желали той да приказва с вас. Представителите на мощния пол постоянно усвояват метода на тирада на обичаната си жена, тъй че всичко е във вашите ръце.

Подобрете работата му

Вашият мъж би трябвало да си почива добре, с цел да бъде работлив. Създайте спокойна и удобна атмосфера вкъщи, тъй че вашият обичан, връщайки се от работа, да може пълноценно да си почине и да набере сили. Защото в случай че той релаксира добре, това ще  окаже удобен резултат върху неговата душeвност, логичност и памет. Оттам ще се оправя и по-добре в работата си.

Оставете го да взема съществени решения

Можете да извършите мъжа по-разумен, самодостатъчен, да култивирате отговорност в него, позволявайки му по-често да взема съществени решения. Когато се подчинявате на волята му, той става по-разумен и виновен. А това ще е от изгода и за двама ви.

Отнасяйте се с почит към неговите ползи

Целенасочеността е ужасно качество. И можете да го развиете у мъжа си, в случай че проявявате внимание към неговите ползи и занимания. Когато види, че го насърчавате  и го подкрепяте в това, той ще се опита да реализира повече. И ще отвърне с още по-голяма грижа към вас.

Бъдете търпеливи

Бъдете търпеливи към обичания човек и по този начин ще го провокирате и той да бъде по-търпелив. Ако му натяквате за всеки минус, вместо търпеливо обясните какво тъкмо в него не ви устройва, това няма да докара до нищо положително.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР