Какъв прякор е дал крал Чарлз III на снаха си

...
Какъв прякор е дал крал Чарлз III на снаха си
Коментари Харесай

Как Чарлз III нарича снаха си Меган Маркъл?

Какъв прякор е дал крал Чарлз III на снаха си Меган Маркъл?

Кралският биограф и специалист Кейти Никол показа новата си книга за английската корона. В записките е отделено особено внимание на връзките сред крал Чарлз III и неговата снаха Меган Маркъл.

Кейти споделя, че тогавашният принц на Уелс бил очарован от издръжливостта и непреклонността на херцогинята на Съсекс, по тази причина ѝ измислил доста забавен, само че доказващ нейната неотстъпчивост прякор.

Това се случило още преди сватбата на принц Хари и Меган Маркъл през 2018 година По това време някогашната актриса мъчно се приспособява към кралската реалност и новия темп на живот.

Медиите и публичното внимание също бяха разочароващи, а от време на време и дразнещи, само че Меган беше непреклонна . По това време принц Чарлз е впечатлен от издръжливостта и упоритостта на Маркъл и я назовава ласкаво " Волфрам ".

Да, тъкмо по този начин, той го направи.

Факт е, че волфрамът е един от най-огнеупорните метали, срещани в природата.

По този метод Чарлз III желал да подчертае смелостта и упоритостта на херцогинята на Съсекс.

В края на краищата всички се убедиха в твърдостта на Меган, когато през 2020 година Съсекс оповестиха, че ще стартират нов живот отвън Обединеното кралство. Разбира се, решението на принц Хари и Меган Маркъл да се откажат от кралските си функции докара до цялостен ужас в английското кралско семейство, само че двойката, и по-специално херцогинята, настояваше, че е постигнала своето.
ДА СИ ПРИПОМНИМ:
Експертите настояват един след различен, че отдръпването на двойката от фамилията е " изтощило " починалата кралица Елизабет II.

„ Насаме кралицата признала на собствен непосредствен другар, че се е  уморила  от цялата тази блъсканица. Тя била доста афектирана и казвала: " Не знам, не ме интересува какво вършат и не желая да мисля повече за това ", споделят специалистите.

След гибелта на кралица Елизабет II през септември напрежението в кралското семейство като че ли остана високо, когато Маркъл сякаш изиска да се срещне с новия крал и да обясни нещата посред им. ( )Не е известно дали в последна сметка са получили тази визита, защото доста бързо  се върнаха в Съединени американски щати.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР