Какъв по-приятен начин да се разхладите от свеж леденостуден сладолед,

...
Какъв по-приятен начин да се разхладите от свеж леденостуден сладолед,
Коментари Харесай

Сладоледен фестивал в Бургас този уикенд

Какъв по-приятен метод да се разхладите от пресен леденостуден сладолед, а точната дестинация идващите дни е Бургас, тъй като тук ще се организира Фестивал на сладоледа. Той е част от тематичните уикенди, проведени от Община Бургас в поддръжка на туристическия сезон.Организатори на сладоледения фест са Община Бургас, МТСП и Пристанище Бургас.

Сладоледи от целия свят с обичайни и екзотични усети могат да се опитат във фестивалната зона на Пристанище Бургас от през днешния ден до неделя.

В " сладоледеното градче " ще бъдат ситуирани шатри на присъединяване бургаското джелато Pozzeti, Yellow cat gelato - град Поморие, Raffy ice cream, сладкарска верига " Роза ", сладоледен салон " Gelati ", сладоледи " Нестле " и сладоледи " Cremona ".

Не пропускайте и опцията да пробвате островния сладолед със смокини на о-в Св. Анастасия, джелатото с усет на бира на Papa Beer или бутикувите изкушения на The Crazy Family.

Уикендът е подобаващ да посетите DJ хаус, дръм енд бейс празненства навън на парк " Росенец " /до хижа " Странджа " / или да разгледате Пясъчния фестивал, експозициите на тропически пеперуди във Флората и на рибки и морски жители от целия свят и змии в Казиното, както и концерта на Милица Гладнишка и Михаил Йосифов Секстет " Живот като на кино " в петък в Летния спектакъл, и още доста оферти за изложения, постановки и други атракции.

По време на Сладоледен фестивал ще бъдат показани две обществени предприятия от района - Сдружение " Онкоболни и другари " - Бургас и " Морски знаци " - Бургас. Техните извънредно сполучливи планове се трансфораха в емблема за стратегиите на Министерството на труда и обществената политика.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР