Какъв по-оригинален костюм за Хелоуин от това да се маскираш

...
Какъв по-оригинален костюм за Хелоуин от това да се маскираш
Коментари Харесай

За Хелоуин Джесика Бийл се маскира като... Джъстин Тимбърлейк

Какъв по-оригинален костюм за Хелоуин от това да се маскираш като личния си брачен партньор? Особено в случай че предишното му е обвързвано с една от най-успешните момчешки групи от 90-те!

Истината зад занимателната визия на Джесика Бийл обаче е намерено нейно остаряло изявление от 1999 година, което беше неотдавна излъчено в шоуто на Джими Фалън. В него актрисата признава, че не е почитател на NSYNC – групата, с която брачният партньор ѝ Джъстин Тимбърлейк изгрява. И не щеш ли възмездието не закъснява: за Хелоуинското празненство в Бевърли Хилс в петък вечер Бийл се трансформира в половинката си!

View this post on Instagram
This is what happens when you admit on TV that you don’t know any NSYNC songs and you’re married to @justintimberlake. Well played, husband, well played.

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel) on Oct 26, 2019 at 2:11pm PDT

Джесика пресъздаде образа на Тимбърлейк от 90-те години с бели маратонки, сини очила, перука, която имитира известната му къдрава коса, и електрикавосин гащеризон като този, който Джъстин облича за America Music Awards. Тя беше съпроводена на празненството от четирима другари, облечени като другите членове на бандата, а самият Тимбърлейк беше в ролята на микрофон .

Най-милите моменти на Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл >>>

View this post on Instagram
Bye Bye Bye to every other celeb costume -- Jessica Biel won Halloween.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР