Какъв по-добър старт на седмицата от авария, която масово ограничи

...
Какъв по-добър старт на седмицата от авария, която масово ограничи
Коментари Харесай

Авария в Cloudflare спря достъпа до редица интернет услуги по цял свят

Какъв по-добър старт на седмицата от повреда, която всеобщо ограничи достъпа до голям брой услуги и интернет уеб сайтове? Ако се отправите към DownDetector, ще забележите, че отчетите за проблеми обгръщат Discord, Гугъл, Amazon, Reddit, редица игри, съвсем всички обществени мрежи и прочие.

Проблемите се следят от към 14:00 часа през днешния ден и към 17:00 часа към момента са на разположение, въпреки и достъпът да се възвръща поетапно. Ще отнеме още няколко часа, с цел да тръгне безпрепятствено всичко. За в този момент отчетите на консуматори от целия свят, че най-различни места в Интернет са недостъпни, не престават.

Черно на бяло на никое място не се споделя каква е повода половината световна мрежа да стане недостъпна. В Discord означават казуса като общо спиране на Интернет, което не звучи като действителната причина.

Разковничето най-вероятно се крие в проблемите на компанията Cloudflare. Там са разпознали проблем в една от мрежите, които употребяват, с цел да оферират услугите си. Редица IP диапазони на CF са наранени. В следствие споделиха, че казусът касае освен Cloudflare. Има резултат върху външни услуги, които по един или различен метод са свързани с активността на компанията.

Преди малко оповестиха, че мрежата, която е виновна за казуса, е поправена. Със сигурност ще отнеме време на другите услуги да поемат интензивния трафик, а и нищо чудно да се появят съпътстващи проблеми в резултат на повредата.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР