Какъв е този министър, дето на нищо няма право? Имам

...
Какъв е този министър, дето на нищо няма право? Имам
Коментари Харесай

Мика Зайкова след успеха на Нургюл: Защо никой не подкрепи нашето момиче?

" Какъв е този министър, дето на нищо няма право? Имам поради Димитър Илиев - министърът на спорта, който е научил една фраза: " Ние не сме съд! " и я повтаря като папагал! Не поддържаха НАШАТА НАДЕЖДА И ГОРДОСТ НУРГЮЛ! ", това съобщи Мика Зайкова.

Икономистът, който постоянно има какво да каже по много тематики от живота, и го е потвърдила във времето.

Зайкова се изрича премерено, само че по метод, по който да жегне там, където би трябвало, да напипа болното място. Но рядко има кой да я чува.

Ето какво показа още тя в профила си във Facebook след вчерашния заключителен мач за Световната купа по шахмат на Нургюл Салимова.



Нургюл Салимова (вляво) на почетната стълбичка в Баку

" Имаме N на борй федерации по шахмат и нито една няма право на финансиране!

В БФС се случват странни неща, които убиват детския футбол и бъдещето на този спорт ", засяга тя и вчерашната конференция на Димитър Бербатов, на която революционерът изнесе много забавни и скандални обстоятелства.

" Българският спорт е в крах и в случай че имаме триумфи, то те се дължат на независими старания на българските надарени спортисти. Докога?

Докога, господа ръководещи, ще назначавате " калинки " на партиен принцип за министри и шефове на организации? ", приключи Зайкова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР