Какъв е резултатът от проведените в края на май европейски

...
Какъв е резултатът от проведените в края на май европейски
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Резултатът от изборите за Европейски парламент

Какъв е резултатът от извършените в края на май европейски избори? Кой завоюва и кой загуби? Какво в действителност се случи и какво не се случи? Какво трябваше да се случи, само че не се случи? Какво не трябваше да се случи, а се случи? Какво следва да се случи и какво е бъдещето на Европейския съюз?
Отговори на тези, а и на всевъзможни други въпроси що се отнася до изборите за Европейски парламент, ще получим на събитието " Европейски избори 2019 – равносметката. Перспективи и провокации пред новите членове на Европейския парламент ", проведено от Българското учебно заведение за политика " Димитър Паница ". То е част от самодейността " Европа те чува! Гласувай! ", а медийни сътрудници са Actualno.com и Expert.bg.
Събитието ще се организира на 20 юни, от 10:00 часа, в зала " Триадица – 2 " на " Гранд хотел София ". Регистрацията стартира половин час по-рано. Гости ще бъдат ръководителят на Бюрото на Европейския парламент в България Теодор Стойчев, както и новите евродепутати от ГЕРБ и Българска социалистическа партия Асим Адемов и Петър Витанов. Социолозите Добромир Живков и Стефан Георгиев пък ще разясняват какво се случи съгласно прогнозите и какво отвън прогнозите на отминалия евровот.
На събитието ще бъдат наградени спечелилите в състезанието " Европа те чува! Гласувай! ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР