Какъв е профилът на убиеца от Чикаго, който застреля петима

...
Какъв е профилът на убиеца от Чикаго, който застреля петима
Коментари Харесай

Експерти: Убиецът от Чикаго е изтрещял

Какъв е профилът на килъра от Чикаго, който простреля петима души, измежду които трима българия и има ли метод да бъдат предотвратени толкоз тежки закононарушения? Темата в Сутрешния блок на Българска национална телевизия разясниха доктор Цветеслава Гълъбова, шеф на Държавната психиатрична болница "Св. Иван Рилски " и специалистът по сигурността Христо Смоленов.

"Ужасяващо е, че един зрял мъж, за който се допуска, че би трябвало добре да владее импулсите си, просто влиза и лишава човешки животи. Това значи едно, казано на диалект, цялостно изтрещяване ", сподели доктор Цветеслава Гълъбова, шеф на Държавната психиатрична болница "Св. Иван Рилски ".

Убийството може да е планувано, може да е осъществено заради болестни претекстове или неприятен надзор на импулсите. Увеличава се броят на хората, които не умеят да се самоконтролират и за които човешкият живот просто не е полезност, добави доктор Гълъбова.

"Базовата неустановеност, която царува в Съединени американски щати, изключително там, където има огромни гета, средища на проведена и неорганизирана престъпност, за тях този този въпрос е нерешим ", разяснява Христо Смоленов, специалист по сигурността.

Спомнете си какво се случи в Лас Вегас, когато бяха убити над 50 души по време на концерт, а над 400 бяха ранени. Това е битов тероризъм, добави Смоленов.

Всички сме очевидци на ежедневна експанзия - по улици, по пътища, по паркинги, учебни заведения. Всичко стартира от фамилията, което е най-важната клетка на обществото. Днес тази клетка се разпада, насилието се лее отвред, безапелационна е доктор Гълъбова.

Психопатите се предизвикват от публичните условия. Те не са душевноболни хора, а блян на една криворазбрана народна власт, която е клептокрация, съобщи Смоленов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР