Какъв е характерът ви? Бърз психологически тест, трябва само да

...
Какъв е характерът ви? Бърз психологически тест, трябва само да
Коментари Харесай

Как стискате юмрук? Ето какво разкрива това за вас!

Какъв е характерът ви? Бърз психически тест, би трябвало единствено да стиснете ръката си в пестник.
Четири пръста върху палеца
Вие сте човек с огромен креативен капацитет, проницателен и чевръст. Вие притежавате изкуството на красноречието и бързата реакция. Понякога сте прекомерно енергични и неспокойни. Стремете се към естетика във всички области.
Вие сте деликатни и знаете по кое време да замълчите в избрани обстановки, с цел да не обидите събеседника. Околните обичат да поддържат връзка с вас. Убедени сте обаче, че не може да имате доста другари. Както се споделя, по-добре е по-малко, само че качествени. Един или двама правилни другари са ви задоволителни.
Развивайте креативния си капацитет. Вие сте извънредно надарен човек. Изпълнявате всичко планувано.
Палецът е ситуиран над останалите пръсти
Вие сте съществени и имате изострен разум. В положение сте да възприемате рационално всичко, което се случва към вас и обичате да стоите крепко на краката си. Имате доста упоритости и проекти, само че има нещо, което пречи за реализирането на всичките ви фантазии – това са вашите страхове. Страхът от неуспех ви пречи да вземате смели решения, тъй като единствено той може мощно да повлияе на самочувствието ви. Ето за какво толкоз постоянно се нуждаете от утвърждение, хвалба и малко поддръжка.

Лесно се обиждате на близки, по тази причина се пробвайте да избегнете разочарованието. Приятелите ви ценят за вашата харизма, просветеност и преданост.
Палецът е върху показалеца
Много сте чувствителни и прочувствени. Вие умеете да съчувствате и да подкрепяте другите. Имате неизмеримо въображение и фикция и интуицията в никакъв случай не ви подвежда. Обичате да помагате на хората, изключително на тези, които в действителност се нуждаят от помощ. Пълни сте с възторг и не се притеснявате за дребни неща. Нетърпеливи сте и постоянно желаете всичко едновременно.
Вие сте утопичен и ученолюбив човек, който продължава да се развива през целия си живот.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР