Какъв боклук, бе, хора?! Аз съм индустриалец, не съм бандит.

...
Какъв боклук, бе, хора?! Аз съм индустриалец, не съм бандит.
Коментари Харесай

Арестуваният Бобоков: В шок съм! Аз съм бизнесмен, а не бандит

 " Какъв отпадък, бе, хора?! Аз съм фабрикант, не съм престъпник. Арестът ми е като потрес. Винаги съм мислел, че арестуват единствено бандитите, а аз съм предприемач ". Това разгласи Атанас Бобоков в изявление пред Апелативния профилиран съд през днешния ден следобяд. 

" Чета в медиите, че съм бил олигарх. Не знам знаят ли изобщо какво значи олигарх. Извадиха написаното на гърба на една фотография, а това са мои мемоари, направени по книгата от 2003 година " Богатите българи ". Голяма вест, Боже, Боже... ", възкликна още той.

Атанас Бобоков и още четирима са в Апелативния спецсъд, където се взема решение дали да излязат на независимост. Пред магистратите предприемачът изясни, че обезпечава работа на над 1500 души, като междинната заплата е 1700 лева Освен това карцерът се е отразил неприятно на компанията, акциите се сривали. Бизнесменът акцентира, че акционерите били съществени хора, а не " чичо от село " - банка, пенсионни фондове. Арестът попречил и на пазаруването на цех в Тунис и на откриването на дружество във Враца. 

" Моята цел не е преработването, а пазарите. Затова съм дал цялостна независимост на някогашния изпълнителен шеф Васил Богданов да търси машини ", сподели Бобоков. Прокуратурата разгласява през вчерашния ден показания на Богданов, който твърди, че са съхранявани тонове боклуци нелегално, написа лупа.бг.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР