Какъв би бил света без красивите кралски дами, които с

...
Какъв би бил света без красивите кралски дами, които с
Коментари Харесай

Най-красивите жени в кралските семейства

Какъв би бил света без красивите кралски дами, които с годините получават все по-голяма известност. Не единствено със забележителния си външен тип, само че и със обществената ангажираност, която имат към обществото. Със своя статут и държание те способстват за стопанската система и благополучието на страните си. Красиви, изискани, естествени и усмихнати – това са те! Най-красивите дами в кралските фамилии.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА НАЙ-КРАСИВИТЕ КРАЛСКИ ДАМИ (СНИМКИ)

Кейт Мидълтън
Няма по какъв начин да не стартираме с превъзходната кралска персона Кейт Мидълтън. Тя е една от стилните икони на Обединеното кралство. Нейното държание в обществото й донесе обичта на милиони. Принц Уилям се радва на благополучен брак с херцогинята на Кембридж и щастието им проличава при всяка дни тяхна поява на събития и пътувания. Двете им прелестни деца – принц Джордж и принцеса Шарлот биват учени на кралски етикет и маниери още от напълно дребни. Безупречният жанр на Кейт, сполучливото съчетаване на строгите кралски правила и дворцовата мода я вършат една от най-обичаните кралски особи в света.

Ослепителните бижута на Кейт, подарени й от Уилям (СНИМКИ)
 Херцогиня Катрин е една от най-обсъжданите всемирски звезди. Тя от дълго време е покорила всички със своя грациозен жанр. Част от него са бижутата й за десетки хиляди долари. Guliver/Getty Images
Кралица Летисия
Кралица Летисия е красивата дама на испанското кралско семейство. Дълги години тя работи като публицист, само че откакто се омъжва за престолонаследника на испанския престол Фелипе, приключва журналистическата си кариера. Двамата имат две дъщери. Летисия е считана за стилната икона на Испания.

Кралят и кралицата на Испания на крайници при потърпевши в атентата в Барселона (СНИМКИ/ВИДЕО)

Принцеса Маделин
Шведската принцеса Маделин е най-малката щерка на крал Карл XVI Густав и кралица Силвия. Тя е считана за най-красивата кралска принцеса в света. Маделин има брак с Кристофър О‘Нийл. Двамата имат две деца – момченце и момиченце.

Новата принцеса на Швеция се споделя Леонор

Принцеса Мери
Принцеса Мери е брачна половинка на престолонаследника на Дания. Тя е считана за една от най-красивите дами в Дания. Очарователната принцеса е родена в Австралия.

Кралица Рания
Кралицата на Йордания също е една от най-красивите кралски дами в света. Рания е омъжена за крал Абдула II и двамата имат 4 деца. Тя е обществено ангажирана с редица стратегии, борещи се за пълноправие и развиване на образованието в Йордания. Смятана е за пример за подражателство и постоянно бива сравнявана с починалата принцеса Даяна.
 Кралица Рания Gulliver/Getty Images
Принцеса Шарлийн от Монако
Шарлийн Уитсток е родена на 25 януари 1978 година в Зимбабве. Тя реализира скромна популярност като плувкиня от Южна Африка, само че се трансформира в интернационална звезда като избраница и по-късно брачна половинка на принц Албер Втори Монакски.

Нидерланската кралица Максима
Съпруга е на Вилем-Александър Нидерландски, крал на Нидерландия. Максима е родена в Аржентина, тя с испано-италиански генезис. Майка на 3 дъщери. Ангажира се с популяризирането на разнообразни действия. Сред тях са: курсове по нидерлански език за новопристигнали емигранти и улеснявана на културната им интеграция.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР