Какъв бе малкият детайл, който никой не забелязва в роклята

...
Какъв бе малкият детайл, който никой не забелязва в роклята
Коментари Харесай

Хейли Бийбър, булчинската й рокля и малката тайна за нея

Какъв бе дребният подробност, който никой не вижда в роклята й?

Въпреки че Хейли Бийбър смени три булчински рокли за сватбата си, тази с която се появи на църковната гала, беше най-впечатляваща. Тя беше направена от известната марка Off-White, която кардинално се занимава само със състезателен и street жанр.

За да остане вярна на стила си, марката избра да направи рокля, която се отличава от останалите, само че по едно и също време с това да резервира традицията на този вид модели. Затова отдалеко наподобява като типична булчинска рокля вид нимфа, само че в случай че се приближим, ще видим орнаментите от бродерия и перли, които тук-там изобразяват цветя, а на други – логото на Off-White.

А в случай че се вгледаме още повече, ще видим и по-неочаквания подробност – надписа “Булчинска рокля ”, изписано в кавички, както е особено за марката.

 Хейли Бийбър, булчинската й рокля и дребната загадка за нея

Този детайл беше нещото, което никой не видя на пръв взор в роклята. Цялото внимание беше ориентирано към воала с надпис в сходен шрифт “Докато гибелта ни раздели ”.

В клипа, сниман за списание Vogue, разбираме също, че Хейли е желала да резервира обичайния контур на роклята, само че е желала моделът да разказва характера й. Точно по тази причина е избрала екипа на Върджил Абло да основат роклята й.

Вижте повече елементи към основаването на модела във видеото по-долу.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР