Какаду кара колело като истински човек, зарежда колата си на

...
Какаду кара колело като истински човек, зарежда колата си на
Коментари Харесай

Нашенецът финалист от “Турция търси талант" с любопитни признания

Какаду кара колело като същински човек, зарежда колата си на бензиноколона, подвига националния байрак и всичко това под зоркото око на дресьора Калоян Явашев, финалист в реалити формата “Турция търси талант”.

Папагалската галерия, най огромната в Източна Европа отваря порти във Варна от 19 ноември и гостува в морската столица до 30 декември.

"Идваме във Варна мощно заредени и актуализирани. Изложбата от папагали идва с ексулзивни номера, водени от най-хубавия дресьор на птици Калоян Явашев.

На всеки кръговиден час в новия Делта Планет мол ще има с изключение на изложбата с красиви птици и шоу стратегия с папагали. Едно същинско атрактивно и занимателно шоу с пернати,което ексулзвино ще забележим за първи път ", споделя Атанас Лазаров, интернационален шеф на Macaw garden.

"Когато започнах да работя с тях, нямах избор. Човекът, който ми предложи работа, ми предложи точно това. Каквото и да ми беше споделил да върша, щях да стартира.

И камили да искаше да виждам или да разтривам слонове, нямаше да откажа... ", споделя дресьорът Калоян Явашев, издал книга за красивите и екзотични птици от три континента.

В персонален проект той е татко на три деца, само че не отглежда папагали в дома си. "Самите папагали отделят нещо като прахуляк, който може да докара до алергии. А и със шума не съм доста склонен. Папагалите ми са в Анталия, те там си крещят и си викат, а тук децата го вършат ", разяснява с усмивка геният.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР