Кака е истинската причина за рокадите в правителството разкри Тома

...
Кака е истинската причина за рокадите в правителството разкри Тома
Коментари Харесай

Какви са истинските мотиви зад рокадите в правителството разкри Тома Биков

Кака е същинската причина за рокадите в държавното управление разкри Тома Биков, народен представител от ГЕРБ, в ефира на Българска национална телевизия. Защо в този момент беше заменена министърът на туризма Николина Ангелкова, против която няма публично неодобрение? Защо откакто министър председателят Бойко Борисов не е можел да си изясни занижения надзор в Комисията по хазарта през последните години, смъкна Владислав Горанов от поста, едвам в този момент? Ето и отговорите:
Козметични промени в кабинета " Борисов 3 " - сменят петима министри (ВИДЕО)
Защо беше заменена Николина Ангелкова? " Новият министър госпожа Николова е номинация на „ Обединени патриоти “.Аз считам, че госпожа Ангелкова се справяше добре като министър на туризма, само че в последна сметка, когато се вършат промени в едно държавно управление в диалозите вземат участие всички, които го поддържат. Така че, съгласно мен, това е по-скоро опит на Оперативна програма, които фактически през последните години имаха по-различно виждане от госпожа Ангелкова да приложат концепциите си, тъй като става въпреки всичко и за относително къс интервал от време, в което това министерство ще се ръководи от Марияна Николова.
Не закъсня ли промяната на Владислав Горанов?   " Факт е, че в един доста комплициран развой, какъвто е влизането на България в чакалнята на еврозоната, ние нямаше по какъв начин да си позволим да вършим даже лични промени. Според мен всички претекстове са годни в тази ситуация. И нашата политическа цел е доста ясно да покажем, че държавното управление е с министър-председател Бойко Борисов и той взима главните решения.
Очаквайте детайлности.
 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР