Как закъснение на влак и едно съобщение до премиера превърна

...
Как закъснение на влак и едно съобщение до премиера превърна
Коментари Харесай

Учителката, която писа на премиера: Бисерка Йовчева празнува рожден ден с шампионите си

Как забавяне на трен и едно известие до премиера трансформира преподавателка в воин за учениците ѝ.

''България е в топ 5 за всички времена по информатика и топ 1 по математическа филология, само че имаме потребност от средства''

Точно преди месец България попадна в клопката на неприятното време. В един от влаковете от София за Шумен четири часа чака тимът по информатика на Бисерка Йовчева. Но, вместо да тръгне, влакът е анулиран.

„ В отчаянието си написах на премиера известие, че сме на гарата и са ни отменили влака. Връщаме се от есенен шампионат. Казах му, че сме в невъзможност “, споделя Бисерка Йовчева.

И влакът потегля. Но освен поради тази преживелица госпожа Йовчева е воин за учениците си. Тя ги прави първенци. Иван Ганев е един от многото сполучливи гении на шуменската школа по информатика и програмиране. В момента работи за софтуерния колос „ Google “ в Лондон. Казва, че още в класовете на Бисерка Йовчева е научил основите на програмирането.

Всяка година рожденият ден на техния треньор и учител събира гениите дружно. Независимо къде са по света, те вечно са част от школата, споделя Бисерка Йовчева.

Бисерка Йовчева и сътрудниците ѝ не престават да образова едни от най-успешните млади информатици и програмисти на България.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР