Как ви възприемат мъжете е въпрос, на който ще получите

...
Как ви възприемат мъжете е въпрос, на който ще получите
Коментари Харесай

Изберете обувки и разберете как изглеждате в очите на мъжете!

Как ви възприемат мъжете е въпрос, на който ще получите отговор още през днешния ден. Просто изберете един модел обувки!

Предпочитанията ни разкриват доста за нас. Стилът, който имате показва вашето въодушевление и темперамент. Обувките като цяло могат да се трансфорат в главен акцент на тоалета.

Висок ток
В очите на мъжете тази жена наподобява самодостатъчна и недостъпна. Много от тях евентуално се опасяват да ви заговорят, само че вие знаете, че достойните, сигурно, ще намерят път към сърцето ви. Освен това, вътрешно сте доста нежни и уязвими.

2. Сандали с токчета
За мъжете вие ​​сте радостна и непринудена жена. Вие постоянно сте отворени за другарство и сте в положение да озарите всичко към вас с усмивката си. Вашата женственост не познава граници, а изтънчеността е преди всичко за вас.

3. Обувки с отворени пръсти
В очите на мъжете вие ​​сте самата грациозност. Освен това, вие сте доста смели и ненапълно рисковани. На мъжете не им е елементарно с вас, само че в никакъв случай не им е скучно. Въпреки привидното лековерие, в никакъв случай не изневерявате на правилата си и постоянно оставате женствени.

4. Остри обувки
Според мъжете имате високи условия и сложен темперамент. Знаете тъкмо какво желаете от живота и решително вървите към задачите си. Вероятно имате доста ухажори, само че не всеки е кадърен да отговори на вашите потребности.

5. Обувки на платформа
Определено няма да търпите нещо, което не ви е комфортно. Никога няма да замените комфорта за обилна обществена изява. Мъжете виждат това и схващат, че не могат да ви впечатлят с голям букет цветя, а със своите дейности.

Вижте още: Какво разкрива за вас този тест?

6. Нисък ток
Създавате усещане на сладко и нежно момиче. Мъжете обичат да се грижат за такива дами и поради вас ще реалокират планини. Използвате ловко мощните си страни. Мъжете би трябвало да се потрудят, с цел да привлекат вниманието ви.

Вече знаете по какъв начин ви възприемат мъжете и кои ваши качества харесват.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР