Как успяваш да бъдеш една от най-известните и влиятелни личности

...
Как успяваш да бъдеш една от най-известните и влиятелни личности
Коментари Харесай

Риана с историческа корица за Vogue

Как успяваш да бъдеш една от най-известните и авторитетни персони в музикалния бизнес, да играеш в холивудски екшъни, да ръководиш лична козметична и фешън линия, да издадеш автобиографична книга и да запазиш персоналния си живот надалеч от светлината на прожекторите?

Лесно, в случай че си Риана.

Певицата е всичко това, само че продължава да се бори да запише против името си още един триумф. И, несъмнено, съумява. Сега хубавицата от Барбадос е на корицата на стилната библия Vogue за месец ноември. Нещо обикновено, някои ще кажат. Да, сигурно Риана заслужава да бъде освен на тази корица, а и на доста други, само че тук нещата са исторически.



Този ноември Риана ще е за шести път на първата страница на списанието, което я трансформира в дамата от афроамерикански генезис, която има най-вече корици за Vogue. Преди ноември 2019, тя се е появявала през април 2011, ноември 2012, март 2014, април 2016 и юни 2018 година. За съпоставяне, Наоми Кембъл има единствено 2 независими корици, а Бионсе – 4.

В изявлението си за Vogue Риана приказва за безусловно всичко – от политика до обич. Тя упреква настоящия президент Доналд Тръмп, че не се отнася съществено към всеобщите стрелби, зачестили в Съединени американски щати. През август, той свърза насилието с психологичните проблеми, на което Риана отговори в Instagram с изречението „ Ъ... Доналд, объркал си правописа на думата тероризъм “.

Пред списанието споделя, че Тръмп се отнася по различен метод към стрелбите, които са осъществени от представители на бялата раса и към тези, които са дело на хора от Близкия Изток. „ Ако сложите жена от арабски генезис с револвер в магазин, както се случи в Тексас, няма по какъв начин Тръмп да каже, че това е дело на болен човек “.

Певицата призна, че е била поканена да пее на полувремето на мача за Супербол, само че е отказала поради играча Колин Каперник. През 2016 година, той коленичи по време на националния химн, с цел да стачкува против насилието на полицията. На идната година, Каперник не беше пожелан от нито един тим от НФЛ, с което се стартира една дълга сага от каузи, завършила чак през 2019 година.

„ Няма да се продам. Има неща в НФЛ, с които не съм съгласна и не желая да им послужвам по никакъв метод “, споделя Риана пред списанието.

Разбира се, няма по какъв начин да бъде подмината и тематиката за персоналния живот. Изпълнителката от известно време е свързвана с саудитския предприемач Хасан Джамил. И въпреки Риана да крие ревниво всяка детайлност към себе си, тя призна, че въпреки всичко сега е във връзка. „ Всъщност съм заета от много дълго време и всичко върви добре. Много съм щастлива “.

Въпреки че напоследък хубавицата от Барбадос се е фокусирала върху напълно друго поле за изява, не е не запомнила за музиката. Тя призна, че сега работи върху деветия си албум, който ще носи името R9 и ще е ориентиран към реге стила. „ Винаги съм харесвала реге. То ми е в кръвта. Независимо какъв брой надалеч съм от тази просвета или от ситуацията, в която съм израснала, регето в никакъв случай не ме напуща “.

Все още не се знае точната дата за излизането на албума, само че певицата дава обещание да е нещо доста друго и особено за почитателите. Дотогава те могат да се насладят на друго изявление, направено персонално от Риана с основния редактор на Vogue Ана Уинтур.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР