Как успя Реал (Мадрид) да спечели Шампионската лига три поредни

...
Как успя Реал (Мадрид) да спечели Шампионската лига три поредни
Коментари Харесай

Барса се учи да играе грозен покер като Реал

Как съумя Реал (Мадрид) да завоюва Шампионската лига три следващи години? И за какво Барселона отпадаше рано всякога? Обективно и субективно Барселона беше по-добрият тим за този интервал от време.

Отборът свети в Ла Лига през последните два сезона. Миналата година отборът приключи със 17 точки повече от Реал. Към момента разликата в шампионата е 13 точки в интерес на каталунците.

По всичко проличава, че Барса ще вземе още една купа, която ще бъде осма за последните 11 години. Късметът не е решителен, тъй като броят на мачовете е задоволително огромен, с цел да отстрани този фактор.

" Ръцете " (разбирайте: мачовете) в " покера " наподобяват безкрайни и Барса ще вземе задоволително на брой, с цел да победи. Защото играе играта по-добре от другите. До огромна степен поради Лео Меси. Дайте му задоволително мачове и той ще завоюва задоволително от тях, с цел да ти обезпечи купата.
 Снимка 417458
Източник:

Но Шампионската лига е друга игра. Това е шампионат. И също като в покера, там се нуждаеш от други умения, с цел да спечелиш. Треньорът на Барса Ернесто Валверде беше споделил, че в шампионата на богатите може да се получи по този начин, че единствено за 15 неприятни минути да си навън. В Ла Лига оценката ти е сложена в края след ежеседмичен труд от първата до последната минута на сезона.

В шампионатите като Шампионската лига тимовете постоянно подхващат огромни опасности и крайният резултат не всеки път съответствува с уменията. Дори най-хубавите играчи постоянно попадат в обстановка " 50:50 ", даже те имат потребност от шанс. Дори те се нуждаят от елементарен път към финала, както се случи на Реал Мадрид през 2016 година (б.р. " кралете " играха с Рома, Волфсбург и Манчестър Сити на елиминациите).
 Манчестър Юнайтед загуби от Барселона с 0:1
Автогол реши първата част от класиката сред Юнайтед и Барселона, Смолинг извърши заканата си към Меси

Люк Шоу прати топката в личната си врата и " изгоря " за реванша

Твоят триумф зависи от куп моменти. Няма значение дали играеш добре или не. Просто би трябвало да спечелиш огромните моменти. В момента Барселона се учи по какъв начин да прави тъкмо това. На " Олд Трафорд " през вчерашния ден тимът реализира първи триумф в обстановка " 50:50 ". И каталунците би трябвало да продължат да го вършат, в случай че желаят Ушатата.

На моменти играта на Барса изглеждаше нервна и разтърсена, само че представянето изглеждаше следено. Марк-Андре тер Стеген не трябваше да прави нито едно избавяне. Да, Барса се показа добре в отбрана поради страхотната игра на Жерард Пике и Юнайтед по този начин и не получи добра опция да означи.

Автоголът на Люк Шоу в 12-ата минута разреши на Барса да хване ръка при първото разпределяне на картите. Остават още четири раздавания и всичко опира до идната борба.
 Лекарите на Барселона подвигат Меси на крайници още за уикенда
Лекарите на Барселона подвигат Меси на крайници още за уикенда

Аржентинецът мина обстойни медицински прегледи
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР