Как станахте инфлуенсър? Това случайност ли беше, или постигната цел? Определно

...
Как станахте инфлуенсър? Това случайност ли беше, или постигната цел?
Определно
Коментари Харесай

Инфлуенсър на месеца – @nansybabe

Как станахте инфлуенсър? Това случайност ли беше, или реализирана цел?

Определно това да стана инфлуенсър е реализирана цел.Всичко стартира с моя YouTube канал, който учудващо за мен, се разви много сполучливо.Винаги съм влагала доста старания за моя Instagram профил и това също спомогна за моето развиване в тази сфера.Идеята да бъда инфлуенсър постоянно ми е харесвала, тъй като обичам връзката с хората.Положителната сила на моите почитатели ме зарежда и това ме стимулира да продължа да давам всичко от себе си.

Превръщането в инфлуенсър промени ли метода ви на живот? Как?

Промени освен метода ми на живот, само че и мен самата.Стремя се да споделям красиви фотоси и това ме учи да виждам хубостта в дребните дейтали.Запознах се с доста хора, с които имаме общи ползи и взаимно обменяме опит.Станах по-отговорна и проведена.Всичко това ме построи като по-силна персона.

Колко постоянно вършиме фотоси за своя профил?

Винаги когато видя нещо красиво-снимам.Обичам да резервирам всеки един прекрасен миг и по-късно го споделям в моя профил.За всеки инфлуенсър едно от най-важните неща е да бъде постоянно деен в обществените мрежи.Затова постоянно когато имам опция да кача забавна фотография го върша.Има моменти, в които пет дни не обявявам нови фотоси, само че се случва и обратното-да качвам по няколко фотоси за един ден.

Кои са обичаните ви места за фотоси?

Мисля, че нямам обичано място за фотоси.Винаги диря място, което да съответствува с идята за фотография, която имам.В множеството случаи откривам местоположението непринудено и на момента.

 Инфлуенсър на месеца – @nansybabe @nansybabe

Какво ви въодушевява?

Много неща ме въодушевяват, само че най-много това са хората към мен.Без значение дали те са мои познати или не.Най-голямото ентусиазъм е поддръжката, която получвам от почитателите си.Много постоянно се случва непознати девойки да ми пишат и да споделят мнението си отностно мен самата и моята работа.Чувството е прелестно!

Как решихте да споделяте толкоз огромна част от живота си с толкоз доста непознати хора?

Много хора считат, че да бъдеш инфлуенсър е елементарно.Истината обаче е друга.Когато приемеш да споделяш живота си обществено в обществените мрежи, би трябвало да си наясно, че това включва както хубави моменти, по този начин и не толкоз приятните. Всеки човек има компликации и проблеми в своя живот.Разликата при инфлуенсърите е, че в множеството случаи ние ги споделяме с непознати хора.Това не ме тормози, тъй като постоянно съм откровена и нямам какво да укривам.Забелязала съм, че когато се откриеш пред хората и те го вършат.Често се случва непознати да ми споделят персонални неща и постоянно се пробвам да им дам съвет.Радвам се, тъй като по този метод има непосредственост сред мен и почитателите.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР