Как си представяте съвършеното парти? Любима грууви музика, освежаващи напитки,

...
Как си представяте съвършеното парти? Любима грууви музика, освежаващи напитки,
Коментари Харесай

Бармане, дай още една... ваксина?

Как си представяте съвършеното празненство? Любима грууви музика, освежаващи питиета, положителни другари, танци до изгрев слънце... и ваксини?

След няколко шота текила барманът ви сервира и шот (англ: Shot – доза) от любимия ви препарат против Covid-19. И в случай че до преди 3 години това можеше да бъде единствено сюжет от филм на сестри Уашовски, днес полъхът от Алпите носи новини имено в този дух.

Все още нямаме доста детайлности, само че това, което се знае, е, че Виена възнамерява организацията на по този начин наречените

„ ковид празненства “ или „ имунизационни празненства “.

Към момента неналичието на информация разрешава на хората с прекомерно богато въображение (като автора) да нарисуват в главата си какви ли не картини по отношение на готвените всемирски прояви.

Човек си показва, че вместо щемпел, здравеняците на входа ти слагат игла. Или в кулминационната точка на следващото парче, когато ритъмът е най-нажежен, DJ-ят вместо „ Тук ли сте!? “ извиква: „ Имунизирахте ли се!? “ (някак няма същия заряд). Нека не забравяме и промоутърките, които вместо марка алкохол Х, представляват ваксината на компания Y, облечени като медицински личен състав. Идилия!

Всичко това, обаче, все още са просто мечти. Известно ни е единствено, че с това начинание австрийските управляващи желаят да призоват младите да се имунизират.

Виена също предлага фамилни часове за имунизация, където децата и родителите могат да се ваксинират дружно. От вторник 23 юни към този момент и подрастващите сред 12 и 17 години също могат да се записват, с цел да получат ваксина, написа Daily Sabah.

Търсенето надвиши най-малко 10 000 дози, които са били сложени в рамките само на 2 часа. А от 24 юни хората на възраст сред 18 и 30 години също могат да се запишат.

В австрийската столица към 27% от популацията е получило и двете дози от имунизацията.

От 1 юли в страната отпадат рестриктивните мерки, свързани с Covid-19. Развлекателната промишленост още веднъж ще проработи. Но както се досещате, има едно малко изискване, в унисон с духа на времето – посетителите на несъмнено събитие или нощен клуб би трябвало да показват доказателство, че са се ваксинирали или преболедували вируса, или негативен тест. Нещо сходно на „ имате ли 18 години, апелирам покажете ми документ за идентичност “.

С неспокойствие чакаме повече елементи по отношение на line up-а и селекцията на „ имунизационните празненства “. Надяваме се градусите да са нараснали само поради положителното въодушевление.

Личното предложение на създателя е, че най-малко на едно от събитията хедлайнер би трябвало да бъдат монахините от Мианмар, завладяли света с галактическия си шлагер “Go away korona! ” (Изчезни, корона).


 Искаме EXIT в България - получаваме EXIT в България


 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР