Как ще се отрази търговската война между Вашингтон и Пекин

...
Как ще се отрази търговската война между Вашингтон и Пекин
Коментари Харесай

Търговската война на САЩ с Китай ще струва 4,4 млрд. долара на данъкоплатеца

Как ще се отрази комерсиалната война сред Вашингтон и Пекин - тази тематика е обект на изследване, по поръчка на федерацията на дребните търговци в Съединените щати. Какви са цифрите.

Общо 4,4 милиарда $ в допълнение ще би трябвало да платят американските консуматори при покупката на съществени артикули като облекла, обувки, играчки и домашен уреди. Това ще се случи, в случай че Съединени американски щати наложат мита върху китайски артикули за още 300 милиарда $.

12,2 милиарда $ повече ще платят американците за обувки, сочат изчисленията на Националната федерация за продажби на дребно.

3,7 милиарда $ по-скъпо ще излязат играчките и 1,6 милиарда $ - домашен уреди, демонстрират данните на организацията въз основа на поръчано от нея изследване.

Семействата с по-ниски приходи ще бъдат наранени в най-голяма степен.

Допитване измежду потребителите, извършено през юни, демонстрира, че 81% са разтревожени, че комерсиалната война сред Съединени американски щати и Китай ще докара до покачване на цените.

12-процентно увелечие към този момент се следи от ноември предходната година до момента.

Новите мита се чака да влязат в действие преди 2 юли, когато изтича седемдневен период за възражения.
 Ще пострадат ли потребителите от комерсиалната война сред Съединени американски щати И Китай? Ще пострадат ли потребителите от комерсиалната война сред Съединени американски щати И Китай?
Потребителите към този момент няма да бъдат наранени от комерсиалната война сред Съединените щати и Китай, счита специалистът по осведомителни технологии Борислав...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР