Как ще се отрази квадратурата между Слънцето и Уран? Засилва

...
Как ще се отрази квадратурата между Слънцето и Уран? Засилва
Коментари Харесай

Ден, в който всеки получава това, което е заслужил – добро или лошо

Как ще се отрази квадратурата сред Слънцето и Уран? Засилва се напрежението. Възможно е да провокира спорове и компликации в областта на бизнеса. Възможни са непредвидени промени и обстановки. Може да се отрази неподходящо върху държанието на хората, също върху здравословното положение, да се появят проблеми от психо-емоционален темперамент. Непредсказуемост на събитията, множеството, от които могат да бъдат крайни и шокиращи. Могат да пораждат неочаквани сантиментални влечения, само че те няма да са дълготрайни и устойчиви. С изключително внимание да се ползват разпоредбите за сигурност при работа с електрически уреди и съоръжения, химически субстанции. Възможни проблеми в авиацията.

Луната е в символ Рак до 16:19ч на 31 юли.

Рак е "женски " воден знак. Подчинен на лунното управление, той изостря целия набор от разнородни страсти: от най-възвишените и животворни до извънредно потиснатите и негативни. Повишава се чувствителността, ставаме по-емоционални, възприемчиви и раними. Нежелателно е да се насочат рецензии и да се предявяват искания. Нашите прекарвания стават по-важни от протичащото се във външния свят.

Настроението става изменчиво и несигурно. Не е уместно за взимане на решения и недомислени дейности. Трябва да си осигурим удобна конюнктура. Сега е най-хубавото време да създадем уют вкъщи.

Луната в Рак усилва чувствителността на стомаха, тъй че би трябвало да бъдете извънредно деликатни в диетата: не яжте тежка храна, не преяждайте, в противоположен случай може да имате болки, киселини. Увеличава се чувствителността и на черния дроб. Сега не би трябвало да се прави масаж на тялото, да се правят ендоскопски проучвания и промиване на стомаха. Кърмещите дами би трябвало да внимават за мастит. По време на Луна в Рак се усилва апетита. Трябва да отдавате преимущество на плодовете и зеленчуците, да пиете по-малко вода - допустимо е отичане и отоци.

Доминиращ 28 лунен ден от 04:03ч на 30 юли до 05:06ч на 31 юли

Един от най-благоприятните дни на лунния месец. Притежава хармонична, чиста и светла сила. Не бива да се нарушава тази естетика с груби думи и дейности. Препоръчва се да контролирате своите страсти. Трябва да имате в главата си единствено положителни мисли и планове. Добре е да бъдете в приповдигнато въодушевление. Ако човек е тъмен и неприветлив, може да си навлече неприятности или рисково заболяване.

През първата половина на деня не се предлага да се напрягате. Възможно е настроенията ви да са променливи. През втората половина на деня възприятията утихват и в душата стартира да царува успокоение. Бъдете поредни, внимателни и наблюдателни. Днес елементарно ще ви се отдават нещата. Всички каузи и инициативи, които са с благи планове ще бъдат сполучливи.

Днес е ден, в който можете да постигнете ново духовно ниво. Полезно е да работите с астралното тяло, чакрите и кармата. Добре е за духовни практики като медитацията.

В 28 лунен ден са уязвими органите на зрението. По-малко стойте на компютъра, пред тв приемника или да четете книга. Избягвайте ярката светлина. Пазете главата, мозъка, не напрягайте мозъка, очите, следете за покачване на кръвното налягане. Ако ви заболи главата или вдигнете кръвно налягане, това е знак, че сте нарушили лунните заповеди и ви се отхвърля сила.

Общуването е уместно и спомага да се повдигне настроението. Вслушайте се в препоръките, в случай че идват от близки хора и родственици. С почитание се отнасяйте освен към хората, само че и към околният свят. Забранено е да се късат цветя, да се режат дървета, да се копае земята. Не би трябвало да се убиват даже инсекти. Добре е да съдействате на природата в нейното развиване, да вземем за пример да посадите цветя, дърво.

Ден, в който всички ваши положителни каузи се възстановяват многократно. Ако през лунния месец сте помагали на хората, подкрепяли сте ги, изслушвали сте ги, то в този момент ще бъдете добре възнаградени. Може да е материално или нематериално. Всеки получава това, което е заслужил. Избягвайте да злоупотребявайте с доверието на близките и не се налагайте над тях.

Сексът би трябвало да е с мярка и да не е механично осъществяване, а да се основава на усеща. На прелюдията е належащо да отделите по-голямо внимание. Не се предлага да експериментирате с нови пози и нови места за обич. Идеален ден за зачатие на дете.

28-ми лунен ден е добър за недояждане, изчистване на организма. Може да употребявате сокова диета. Месо не се предлага.

Сънищата са най-вече оракулски и носят бездънен смисъл. В тях можете да видите бъдещето си такова, каквото може да бъде или минало преобразяване.

12 безоблачен ден – Днес получаваме толкоз, колкото сме заслужили. В този безоблачен ден става астрално изчистване и събуждане на живота. В него господстват скрити сили. Благоприятно е за изглаждане на разногласия, за оправяне на спорове, за помиряване. Проявете откровеност, добрина, миролюбивост, състрадание. Освободете се от страстите. Отпуснете се и се предайте на потока на събитията. Вслушайте се в интуицията. Денят е добър за медитация и молитва. В този ден можете да помолите за помощ вашия Ангел-Хранител.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР