Как ще реализира основния си приоритет – грижа за хората,

...
Как ще реализира основния си приоритет – грижа за хората,
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на Царево Георги Лапчев: Ще създадем пакет услуги за хора от всяка възраст

Как ще осъществя главния си приоритет – грижа за хората, това бе главната тематика на диалог сред жителите на Бродилово и кандидат-кметът на Царево от ГЕРБ Георги Лапчев. В срещата участваха и претендентите за кметове на Лозенец и Ахтопол Женя Гандиева и Станислав Димитров, както и част от листата на ГЕРБ в Царево: Таня Янева, Стела Кюмюрджиева, Нели Фешева, Даниел Николов, Калин Стоянов.

Създаването на пакет от услуги за жителите, без да се подценява нито една възрастова група, си слагат за цел Лапчев и екипът му през идващия мандат. Той ще е обвързван със систематична грижа за децата, младите и възрастните: развиване на набор от услуги за жителите и затваряне на цикъла от потребности, оповестяват от пресцентъра на ГЕРБ.



Благоустрояването на по-малките обитаеми места, след реализирането на поредност значими планове в Общинския център е друга значима цел в програмата на претендента за трети кметски мандат Лапчев. Съвсем неотдавна общината влага 200 хиляди лева лични средства за наложителен ремонт на правата Царево – Бродилово.

Срещите на Лапчев и екипът му не престават и през последната седмица на акцията. На 23 октомври претендентите ще се срещнат с жителите на Лозенец, а на 24-ти – в Ахтопол. Закриването на акцията е на 25 октомври в Царево.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР