Как ще протече коронацията, какви тоалети ще изберат най-популярните членове

...
Как ще протече коронацията, какви тоалети ще изберат най-популярните членове
Коментари Харесай

Истинската звезда на коронацията

Как ще протече коронацията, какви тоалети ще изберат най-популярните членове на кралското семейство, кои посетители ще участват, по какъв начин ще се държи принц Хари - всичко това бяха измежду известните въпроси, свързани с отминалата предишния уикенд коронация на крал Чарлз.
 Мистерията с роклята Alexander McQueen, с която Кейт Мидълтън беше на коронацията
Мистерията с роклята на Кейт Мидълтън

Една или две рокли носеше на коронацията

Ние обаче бихме попитали " Ще успее ли принц Луис още веднъж да притегли вниманието на всички, както го направи по време на Платинения празник на кралицата? " И късият отговор е едно приемливо " да ".

Най-малкото дете на принца и принцесата на Уелс е любим на публиката напълно не инцидентно. За своите пет години Луис се потвърди като един от най-емоционалните и открити членове на кралското семейство.
 Снимка 617961

По време на церемонията в Уестминстърското абатство Луис беше оставен под опеката на сестра си Шарлот. По-късно седемгодишната принцеса е признала, че се усеща изтощена от това да го надзирава, пишат от People.
 Снимка 617962

Не че той е направил нещо неприятно - просто е проявявал нормалното любознание, примесено с досада, които би изпитало всяко дете на неговата възраст на сходно събитие. Снимки с новите му " физиономии " не липсват.
 Снимка 617957

Демонстрира ги и по време на излизането на цялото кралско семейство на балкона на Бъкингамския замък измежду края на коронацията. И сякаш всички чакаха още веднъж да видят тъкмо подобен принц Луис.
 Снимка 617960

Доста хора обаче останаха разочаровани от това, че детето не се появи на концерта в чест на коронацията на дядо му на 7 май край замъка Уиндзор. Причината е елементарна: шоуто стартира след часа, в който Луис би трябвало да е в леглото.
 Снимка 617959

Все отново принц Уилям и Кейт Мидълтън са първо родители, а чак по-късно бъдещите крал и кралица на Англия.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР