Как се свалят скоростно килограми по необичаен начин разкри актрисата

...
Как се свалят скоростно килограми по необичаен начин разкри актрисата
Коментари Харесай

Яна Маринова свалила 7 килограма от студ

Как се смъкват скоростно килограми по необикновен метод разкри актрисата Яна Маринова, която се слави с съвършено тяло. Оказа се, че атлетичната брюнетка не е отслабнала най-драстично със специфична диета или с всекидневен труд във фитнеса, а с по-суров способ.

„ В Панама бяхме доста гладни и ни беше извънредно студено . Отслабнах цели 7 к илограма по време на присъединяване ми в „ Сървайвър ”, спомни си тя прекарванията си в рисковото риалити по случай 20-годишнината на bTV.

Маринова за първи път изгря на екрана в приключенското шоу на малкия екран, а по-късно се снима и в сериалите на медията. „ Стъклен дом “ ми отвори порти те като актриса. З а една нощ се трансфорах в звезда! “, спомни си Яна.

Любимата й роля обаче била на Лора Арнаудова в поредицата „ Фамилията ”, тъй като с нея изпълнила фантазията да бъде в двойка пред камерите с Асен Блатечки. Самият той призна, че в началото отказал да се включи в „ Стъклен дом ” под претекст, че не взе участие в  „ сапунки ”. Когато обаче изгледал първия епизод, помолил режисьора да му откри място в сериала.

Яна и Асен си припомниха вълнуващите моменти от тв кариерата си във връзка юбилея на bTV, който малкия екран отбелязва на 1 юни с празнична стратегия. В 20.00 ч. довечера специфичното издание „ 20 години с теб ” с водещи Деси Стоянова и Николаос Цитиридис ще показа 20 емблематични неща, поради които медията се радва на максимален зрителски интерес и доверие. Пред екрана ще си напомним обичани моменти от незабравими излъчвания и ще забележим известни лица в необикновена светлина.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР