Как се разви шампионът в мъжкия ни волейбол Нефтохимик 2010

...
Как се разви шампионът в мъжкия ни волейбол Нефтохимик 2010
Коментари Харесай

Николай Иванов: Нефтохимик е богат клуб за българските стандарти

Как се разви първенецът в мъжкия ни волейбол Нефтохимик 2010 (Бургас) през сезона? Отговор на този въпрос даде гост-анализаторът на предаването " Златният гейм " Николай Иванов.

" Нефтохимик е богат клуб за българските стандарти. Това им разрешава да вършат неверни стъпки в селекцията, след което могат да се поправят ".

" Те имат момчета на доста високо равнище. Те имат голям капацитет, могат да играят за доста повече пари на доста по-високо ниво ".

" Преди да стартират игрово да печелят мачовете си, Нефтохимик печелеше с имената на своите играчи. Те имат доста национали и страхотни състезатели. След това, вкарвайки организация, нещата още се усъвършенстваха ".

" Опитът на играчите също беше значим. Защото играчите съумяха да напипат кои моменти са значими, кои мачове са от голяма важност. Мачът с Левски да вземем за пример не беше толкоз значим. И към този момент при започване на плейфоите те оцених значимостта на тези дуели. Всеки един дуели имаше изключителна тежест и те прекършваха своите противници ", съобщи някогашният капитан на националния тим по волейбол.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР