Как се разполага леглото в спалнята, за да можете да

...
Как се разполага леглото в спалнята, за да можете да
Коментари Харесай

Как да разположим леглото в спалнята?

Как се разполага леглото в спалнята, с цел да можете да се насладите на първокласен сън? Ще ви споделим няколко потребни препоръки през днешния ден.

Не всички хора обръщат внимание на това, само че вярното местонахождение на леглото в спалнята въздейства освен на качеството на съня, само че и на атмосферата в дома.

Дори в най-красивото легло на света можете да се чувствате некомфортно, в случай че е ситуирано погрешно.

Как не трябва да поставяте леглото?

Леглото не би трябвало да се слага по този начин, че краката на спящите в него да са обърнати към дивана. Много хора имат вяра, че това е неприятна прокоба. Всичко е обвързвано с това, че по този метод се слага умрелият човек.

Казано по-просто, когато спите краката ви не трябва да са в посока към вратата. Ако нищо не може да се направи, тогава, с цел да намалите негативното влияние, би трябвало да пандизите вратата на спалнята по време на сън.

Също по този начин е по-добре да не поставяте таблата до прозореца. Факт е, че когато човек спи, той е спокоен и надлежно доста уязвим.

Прозорецът не е в положение да обезпечи цялостно успокоение. По-добре е да поставите леглото по този начин, че да не се допира до прозореца и да е надалеч от него.

Според поверията над леглото не трябва да виси нищо. Това ще натовари пространството. Полилей или долап над леглото също не е добра концепция. Всички спомагателни неща пречат на качествения сън.

Огледалата също са неразрешени. Експертите в региона на фън шуй считат, че огледалото е в положение да отразява човешката сила и да я насочва назад. Когато човек спи, той би трябвало да се отърве от всички неприятни и отрицателни страсти. Ако огледалото насочва назад всичко неприятно, което отразява, това може да докара до обстоятелството, че човек ще се разсъни отпаднал, депресиран или даже болен.

Телевизорът също няма място в спалнята.

Как се разполага леглото?

В идеалния случай леглото ви би трябвало да стои по този начин, че в легнало състояние да виждате входната врата. Леглото би трябвало да бъде сложено до вратата, по диагонал. Хората от дълго време настояват, че това местонахождение прави човек спокоен и го пази по време на сън.

Не избирайте прекомерно необятно легло, в случай че имате дребна стая. Просто ще заеме цялото пространство и ще ви е неловко в такава спалня.

Вижте още: Потиснатите страсти ни разболяват

Как да поставите единично легло или кошара?

Ако имате малко легло за един човек, най-добре е да го поставите около стената или в ъгъла, сред вратата и прозореца.

Ако спазвате тези рекомендации при подреждането на мебелите в спалнята, това ще ви помогне да извършите почивката си по-спокойна.

Когато се разсъните, ще сте заредени с сила за целия ден, надлежно това ще се отрази удобно на вашето здраве.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР