Как се промениха предпочитанията на потребителите през последните години? Започна

...
Как се промениха предпочитанията на потребителите през последните години? Започна
Коментари Харесай

Лекторите на Шумът на парите 2022: Денис Горбунов

Как се трансформираха желанията на потребителите през последните години?

Започна ли изкуственият разсъдък да пазари вместо нас?

Това са единствено част от тематиките, които ще бъдат наранени в новия панел E-Commerce на Шумът на парите 2022.

Стартирайки в 15.10 ч. на 7 юни, той ще показа мненията на специалистите и по отношение на цифровите портфейли и сигурността на онлайн извършването на покупки.

Главният изпълнителен шеф на TBIBuy Денис Горбунов пък ще запознае публиката с тематиките:

Денис Горбунов е основен изпълнителен шеф на TBIBuy – новаторска мобилна платформа, която цели да промени метода, по който пазарим и построяваме преданост към необятна мрежа от търговци и марки.

Денис има повече от 15 години опит в банковия и финансов бранш, а към днешна дата оглавява екипа на TBI Buy, който към този момент наброява над 100 млади и амбициозни експерти.

Шумът на парите 2022 ще се организира присъствено на 7 юни 2022 година в Sofia Event Center. На публиката уредниците от Profit.bg оферират пет дискусионни панела.

Повече информация и програмата ще откриете тук.

Билети ще намерите тук. Местата са лимитирани, тъй че побързайте да осигурите наличието си на едно от най-големите стопански събития в страната.

Шумът на парите 2022 се провежда с поддръжката на Пощенска банка, Инвестбанк, Уникредит Булбанк, Обединена Българска банка, Амунди, TBI Bank, ЕОС Матрикс, eMAG, Алкомет, Arco Real Estate, Schneider Electric, Планекс Инвест, LENO, Philip Morris Bulgaria, TBIBuy и УНИКА.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР