Как се представиха ВК Левски и ВК ЦСКА в Суперлигата

...
Как се представиха ВК Левски и ВК ЦСКА в Суперлигата
Коментари Харесай

Как се представиха Левски и ЦСКА в Суперлигата по волейбол?

Как се показаха ВК Левски и ВК ЦСКА в Суперлигата по волейбол? Коментар на тяхната игра направи гост-анализаторът в студиото на "Златният гейм " Николай Иванов.

"ЦСКА? Те използваха моментите си, макар проблемите. Ние нямаме спортно съораженията и цялата школа се приготвя там. За разлика от всички тимове, ЦСКА развива всички спортни гарнитури на мъже и дами. Благодарение на опита, момчетата съумяха да компенсират положителния и първокласен подготвителен развой. Те направиха добър и първокласен сезон ".

"Ако създадем един добър паралел - мачовете сред Хебър и Нефотихимк и ЦСКА и Нефотихимк, Нефтохимик са по-респектирани от ЦСКА. Причината е в това, че има играчи някогашни национали - Христо Цветанов, Ивайло Стефанов ".

"Левски? Нещата, които прави Владимир Николов - школата и залите, заслужава възторженостти. Той демонстрира еластичност - един път с чужденци, един път с млади. Това ще бъде още една година най-много. Но би трябвало да има резултати. Работата е похвална в този момент, която реализираха. Трябва да се работи ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР