Как се прави сватбено знаме.Една легенда слиза от сцената. Дрон

...
Как се прави сватбено знаме.Една легенда слиза от сцената. Дрон
Коментари Харесай

АРТщрихи с Галя Крайчовска

Как се прави сватбено знаме.Една легенда слиза от сцената. Дрон отличници. Майсторите на акварела в Златна Прага. Kan Wakan с нов сингъл.

Как се прави сватбено знаме – непокътнатият и към момента практикуван бит стана обект на етнографска експедиция в село Добърско. Екип на Националния исторически музей изследва забавни ритуали от района.
„ Асизи над облаците ” пребори конкуренцията за най-хубава дрон фотография в категория градът. Церемонията за дрон премиите е планувана за октомври в Сиена, дружно с изложбата „ Небето е границата ”.
Една легенда слиза от сцената – Робърт Редфорд споделя довиждане.
" Никога не казвай в никакъв случай. За себе си обаче съм стигнал до заключението, че във връзка с актьорската ми активност краят настъпи. Занимавам се с това от 21-годишен и мисля, че съм дал премного ", споделя Редфорд и след премиерата на „ Старецът и неговото оръжие ”, ще се отдръпна от играта. На 18 август харизматичният артист ще навърши 82. Дали ще се отдаде на режисурата или ще избере пътешествия и други заслужени развлечения, още не е ясно. Отговорът му е „ Ще забележим ”.
Български художници участваха в първия интернационален фестивал на акварела в Чехия. Златна Прага и нейната хубост въодушевиха Kan Wakan с нов сингъл, чакаме го с българска премиера през септември. " Индиго " е предвестител на втория албум му албум „ Фантасмагория ”. Сингълът идва четири години след дебютния Moving On. Музикант, композитор и продуцент - Георги Линев се постанова в Ел ЕЙ с псевдонима Kan Wakan. Участва в основни музикални и кино планове, включен е в 10-те най-хубави млади създатели в Ел Ей “. Българинът композира музиката за филмовия откъс на сезон 5 на хитовия " Игра на тронове ". Сега работи интензивно върху втория си албум, с присъединяване на посетител - вокали Софийската филхармония.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР