Как се осъществяват Viber консултациите? Viber консултациите се провеждат с

...
Как се осъществяват Viber консултациите? Viber консултациите се провеждат с
Коментари Харесай

Запишете се за безплатна консултация по Viber със специалист по кардиология, неврология, урология или асистирана репродукция на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда


Как се реализират Viber консултациите?

Viber консултациите се организират с авансово записван е на посочените телефонни номера за другите специалности.

Оставете 3 имена и ЕГН предвид на това, че в случай че имате извършени образни проучвания в Болница Токуда, експертите да могат да се срещнат с тях.



При записване е належащо да предоставите телефонен номер, обвързван с програмата Viber , на който можем да ви се обадим. Можете да употребявате телефон, таблет, портативен или стационарен компютър, обвързван с интернет и с конфигуриран Viber [изтеглете от тук>]

В уговорения час ще получите видео позвъняване и консултацията ще се организира под формата на двупосочен видеоразговор
Предоставете всяка здравна документи за случая си, в случай че разполагате с такава

Запишете час за Viber консултация:

В Клиниката по Кардиология на тел. 02/403 4000 и 02/ 403 4912

В Клиниката по Неврология и медицина на съня на тел. 02/ 403 4000, *5544 и 0884 993 342

В Отделението по Урология на тел. 02/ 403 4000 и *5544

В центъра за Асистирана репродукция на тел. 02/403 4245

Консултацията не е равнозначна на клиничен обзор, като при нужда от подобен и/или от характерно проучване, което би трябвало да се направи в болнични условия, такива ще ви бъдат препоръчани.



В случай, че се постановат спомагателни проучвания или клиничен обзор, те могат да бъдат осъществени при съблюдаване на в допълнение въведените противоепидемиологични ограничения в болничното заведение.



Въведените ограничения на обществена изолираност и усложненията при пътешестване не трябва да бъдат причина за игнориране на настоящи болести, поява на нови признаци или постоянни профилактични инспекции на настоящото положение, изключително при хронични болести.

Специалистите на Болница Токуда не престават да работят, стимулирано и отдадено, и да са на ваше разположение, без значение от COVID-19 пандемията.



Новата услуга предлага още една опция за вас при недоволства да бъдете обезпечени с квалифицирана здравна помощ, да останете по отношение на вашите лекуващи лекари и да получите препоръки и наставления по какъв начин да постъпите при нужда.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР