Как се държи власт? Едни 20% ще ни даваш и

...
Как се държи власт? Едни 20% ще ни даваш и
Коментари Харесай

Илиян Василев: Приказката на Васил Божков разкрива целия фалш на това управление

Как се държи власт? Едни 20% ще ни даваш и ние няма да те пипаме. Божков би могъл и да бъде по-директен, само че това би било прекомерно прозаично. Ключовата дума е ”с един приятел”, т.е. очевидец има. Нарочно вкарват закон с малка врата, като тълкуването остава за тях.
Не зная по какъв начин вие гледате на това, само че за мен това покрива дефиницията на ОПГ, с явен началник.
Въпросът е, откакто е плащал толкоз години, какво се е трансформирало?
Иначе приказката добре разкрива целия фалш на това ръководство и неговата надълбоко корупционна основа.
Приказката разкрива и разликата в уязвимостта на Борисов и Пеевски. Единията е действително виновен, с власт, другия е паяк, и постоянно може да каже, че е бил в Дубай.
Още нещо - вижте кои са дали своят вот в Народното събрание поправат - това ще ви разкрие и истината за депутати, които са просто безкритични и безмълвни "печати ". За това и качеството им пагубно падна. Трябва им елементарни хора, които натиска бутони.
И в този момент един "обвиняеми ", ще споделят че не разясняват приказки на други "обвиняеми ".
Важното е че Божков им сподели, че разполага с информация и доказателства, които могат да вкарат в пандиза цялата ОПГ отпред с Борисов. С тези откраднати пари по-късно че завоюват и изборите. Лошата новина е, че това може да стане единствено при условия че паднат от власт и имаме друга прокуратура. Но това все в миналото ще стане.
Но едно е ясно, изборът на жанра - комикс, за последващи разкрития, значи единствено едно, Божков вярно е решил, че единственото му оръжие са медиите и публичното мнение. Прокуратурата е първа частна прокуратура на Пеевски.

Илиян Василев
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР