Как съвременният спорт привлича и задържа привържениците? А как спортните

...
Как съвременният спорт привлича и задържа привържениците? А как спортните
Коментари Харесай

Специалисти от "Атлетико" и "Бетис" ще споделят знания за развитие на спорта в София

Как актуалният спорт притегля и задържа последователите? А по какъв начин спортните организации би трябвало да работят, с цел да притеглят повече спонсори и сътрудници?

Това са част от тематиките, които ще бъдат наранени по време на LaLiga Football Seminar, който ще се организира на 22 март в София. В него лектори ще бъдат представители на, " Атлетико " (Мадрид), " Бетис " и " Алавес ". Целта е да бъдат привлечени представители на български спортни клубове и федерации, треньори, мениджъри и хора с ползи в сферата, които да получат съществени знания за развиването на спорта на най-високо равнище.

Това е една от първите стъпки на Ла Лига в България след подписването на партньорския контракт с букмейкъра " Палмс бет ".

Директорът " Бизнес развиване " в " Атлетико " (Мадрид) Диего Санчес, който е дълготраен кадър на Ла Лига, е един от лекторите. Подобна функционалност, само че на интернационалната сцена, има и Пабло Аркуеро от " Бетис ". В София идват също отговорникът за стратегическо развиване и нововъведения на " Алавес " Айтор Хименес, делегатът на Ла Лига, отговарящ за Унгария и Балканите - Хесус Писаро и координаторът на интернационалното цифрово наличие на лигата в България Сяоуей Гао.

 Специалисти от

Акцентът в програмата е върху метода на работа и развиване както в испанските клубове, по този начин и в самата футболна организация. Ще се акцентира на тематиката за мениджмънта, маркетинга и нововъведенията в тимовете, ще се прегледат опциите за намиране на нови спонсори, ще се разиска по какъв начин тъкмо да бъдат изграждани устойчиви и дълготрайни партньорства, както и какви са евентуалните способи да се генерира облага, показват уредниците.

Билетите за семинара, като при ранно записване до 10 март цената е по-ниска. Предвидени са и групови пакети за трима или петима участници.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР