Как самолетите могат да заместят традиционния градски транспорт? Това е

...
Как самолетите могат да заместят традиционния градски транспорт? Това е
Коментари Харесай

Как самолетите могат да заместят традиционния градски транспорт?

Как самолетите могат да заместят обичайния градски превоз? Това е фантазията на словенския Илън Мъск. Европейският съюз му присъжда приз за най-иновативна компания. Той към този момент е измислил метод да лети час и половина единствено за 1 евро. Ще ви разкажем неговата история в #Европа тази неделя.

Електрическият аероплан " Алфа " е последното украшение в словенската сбирка от дребни самолети. Гордостта на компанията.

Разработка, зад която стои доста труд, настойчиво търсене на верните формули и финансиране от Европейския съюз. Европейските средства в този момент са вложения в решение за все по-близкото бъдеще - за превоз с нулеви излъчвания.

Забравете за тапите, чувството е като че ли летите с автомобил - спокоен, гиздав, маневрен.

Електрическият аероплан евентуално ще се окаже съвършената композиция за предугаждане на къси дистанции. Зареждането му лишава към час, а полетът трае към час и половина. Цената на пътуването е 1 евро, колкото коства употребяваната електрическа сила.
Иво Боскарол, основател на компанията: Моето обвързване като авиационен дизайнер е да предложа на хората това, от което се нуждаят. Така че самолетите би трябвало да се приземяват оптимално покрай пасажерите и оттова те могат да ги водят до по-големи летища, от където ще извършат да вземем за пример задокеански полети.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР