Как резултатите от изборите се отразиха на управлението - в

...
Как резултатите от изборите се отразиха на управлението - в
Коментари Харесай

Георги Харизанов: ГЕРБ няма да отстъпи от властта

Как резултатите от изборите се отразиха на ръководството - в студиото на " Още от деня " по Българска национална телевизия тематиката разясниха политическите анализатори Даниел Смилов и Георги Харизанов.

Според Георги Харизанов ГЕРБ са в кондиция и имат работещи структури. " Няма да правят отстъпка от властта и това е отговорно и вярно, тъй като алтернативата не е добра. Това е най-хубавото нещо което политическата система може да показа. То може да работи по-добре, само че няма смисъл да бъде чупено, тъй като няма да пристигна по-добро ", сподели още той.

Политологът Даниел Смилов отвърна, че ГЕРБ губи поддръжка, тъй като се оказва сред два стола. " От едната страна поражда лагер към политици като Ваня Григорова, Радев, " Възраждане ", Българска социалистическа партия и така нататък А от другата са ПП-ДБ. И ГЕРБ праща амбивалентни сигнали ", сподели още Смилов.

 Политологът Даниел Смилов Политологът Даниел Смилов
По думите му при ротацията може да се мисли да се направи оценката на постигнатото, и да се види министрите какво са свършили.

Георги Харизанов пък изясни, че е нужна смяна в държавната настройка. " След като бюджетът е непрестанно е в недостиг, а на Асен Василев четвърти бюджет не му излизат числата. 700-800 млн. лева са недостиг ", добави Харизанов

Смилов пък изрази мнение, че фискалната политика, която приготвя България за еврозоната, работи.

Харизанов отговори, че парите не се харчели за цифровизация, инфраструктура, индустриални зони. " И никой не знае къде са парите. Те не се харчат в посока стопански интерес ", сподели още Харизанов. И попита дали се съблюдава инфлационният аршин.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР