Как реагира нашият домашен любимец, ако изведнъж изчезнем без обяснение?

...
Как реагира нашият домашен любимец, ако изведнъж изчезнем без обяснение?
Коментари Харесай

Новото предизвикателство в интернет за домашни любимци

Как реагира нашият домакински любим, в случай че внезапно изчезнем без пояснение? Точно това се пробва да ревизира новото предизвикателство fluff challenge, което превзема обществените мрежи.

Какво съставлява fluff challenge

Скриваме се зад одеяло пред очите на домашния любим, само че наоколо до врата, с цел да можем да се скрием. Няколко пъти се крием под чаршафа или одеялото и се демонстрираме на косматото си другарче, до момента в който в един миг не изчезваме (криейки се зад вратата).

Публикация, споделена от Jennifer Bailey (@jhutchbailey) на Авг 15, 2018 в 6:33 PDT

Идеята е различен наш съизвършител го записва на видео, с цел да улови по какъв начин реагира животинчето на това тревожно събитие. Има домашни любимци, които остават неподвижни, някои опустошават одеялото, други тичат обезверено в търсене на своя притежател, а също и на такива, на които не им пука изключително.

Публикация, споделена от Kaylynn Kattiyaman (@gochilad) на Авг 15, 2018 в 6:03 PDT

Всичко стартира в Instagram страницата Siberianhusky_jax, на която младa британка на име Сандра Питърсън споделя фотоси и видеоклипове, отдадени на кучето си - сибирско хъски. На 17 юни тя разгласява реакцията на домашния си любим при неочакваното ѝ изгубване и насърчи почитателите си да го повторят с домашните си любимци, употребявайки хаштаг #WhatTheFluffChallenge / # WhatTheFluff.

Публикация, споделена от ★ J A X ★ (@siberianhusky_jax) на Юни 17, 2018 в 11:31 PDT

Успехът беше неотложен и провокира бурни реакции в обществените мрежи. С формалния хаштаг към този момент има над 50 хиляди клипа, с които да се забавляваме с любопитните реакции на животните.

Публикация, споделена от Earth of Dogs (@earthofdogs) на Авг 11, 2018 в 2:51 PDT

Дори беше пуснат хаштаг #whatthefluffchallengefeil с несполучливо осъществяване на предизвикването и радостни подиуми, които радват феновете на животните.

Публикация, споделена от Animal Lovers Society (@destinationanimals) на Юни 27, 2018 в 12:51 PDT

 Как оценяването на кучета в Twitter се трансформира в рентабилен бизнес
Как оценяването на кучета в Twitter се трансформира в рентабилен бизнес

Какво стои зад историята на WeRateDogs
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР