Как раждането на дъщеря й София е променило живота ѝ

...
Как раждането на дъщеря й София е променило живота ѝ
Коментари Харесай

Мария Илиева след раждането: Старая се да съм добър родител, но това става ясно по-късно

 Как раждането на щерка й София е трансформирало живота ѝ и с какво София е поразлична от сина ѝ Алек, описа по Би Ти Ви Мария Илиева. Тя стана майка за повторно преди по-малко от месец. Първата и най-голяма разлика е, че София е по-спокойна от Александър.

Момиченцето е единствено на 3 седмици, само че към този момент спи по 5 часа на нощ, което е същинска благословия за родителите ѝ. Освен това София е със светли очи, което дава вяра на певицата, че ще си остане такава. Мария Илиева показа, че постоянно е желала дете със светли очи и се надява София да е наследила очите на татко си

Баткото Алек е интензивно включен във всичко, което се случва. Той даже от време на време подготвя млякото за дребната си сестричка. Майка му го предизвиква и да ѝ пее, само че той към този момент отхвърля. Това обаче не обезсърчава Мария, която показа, че синът ѝ " пее доста сърдечно и подправено “.

На въпроса каква майка е, Мария сподели, че се надява един ден порасналите ѝ деца да отговорят на този въпрос и отговорът да ѝ хареса.

" Старая се да съм добър родител, само че това излиза наяве по-късно “, сподели тя. За мъжа до себе си Мария избра да не приказва доста, само че показа, че бащата на София е всичко, което може да се чака от един добър татко. Тя дефинира тяхната обич като " осмисляща, мъдра и изпълваща ".

" Сега беше моментът, в който зрелостта и опита да ми оказват помощ да разпозная тая дълбока обич, която постоянно съм чакала ".

Въпреки грижите за щерка си, Мария остава дейна на музикалната сцена. Певицата имаше участия до последно преди раждането и излизаше на сцената бременна в деветия месец. Мария Илиева показа, че има всичко, което би желала: " Благодарна и щастлива съм за всичко, което ме докара тук “, сподели още тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР