Как работят заедно двете приложения, ще видите на живо на

...
Как работят заедно двете приложения, ще видите на живо на
Коментари Харесай

След революционното навлизане на Phyre, очаквайте премиерата на Phos

Как работят дружно двете приложения, ще видите онлайн на конференция SECURITY OF DIGITAL PAYMENTS

След революционното нахлуване на Phyre, очаквайте премиерата на Phos. Вашият цифров портфейл Phyre за iOS и Android дава опция да употребявате през телефона всички банкови карти и карти за отстъпки. Създаден за ежедневни разплащания, дава улеснение, сигурност, пести време и пари от ненужни такси, разяснява Константин Джелебов, изпълнителен шеф на Phyre.  

Phos като решение ще замести обичайните ПОС терминали, разяснява основателят му Валери Вълчев от финтек компанията Paynetics. Приложението ще даде на дребни и междинни търговци една по-евтина и налична опция на обичайните ПОС терминали.  Как работят двете приложения дружно, ще видите онлайн на конференция SECURITY OF DIGITAL PAYMENTS.

Потребителят пазари единствено през телефона си

С Phyre потребителите могат да заплащат на всеки безконтактен ПОС терминал по света единствено с телефона си, да пазарят несъмнено в интернет с безвъзмездна виртуална Mastercard, както и да поръчат физическа карта. Може да получават и изпращат пари на близки и приятелите, като сумата идва незабавно, а преводът е без никакви такси за двете страни.



Приложението оказва помощ на потребителя да следи и управлява разноските си, защото за всяка трансакция получава мигновена и безвъзмездна нотификация. В допълнение, потребителите могат да цифровизират картите си за отстъпки от огромните търговски вериги и да ги употребяват непосредствено от телефона си, без да има потребност да носят пластиките.

25 000 интензивно плащащи консуматори в България

Phyre набира известност извънредно бързо, като досега има над 25 000 интензивно плащащи консуматори в България. Те са разпределени най-много в София и огромните регионални градове. Потребителите са сред 25 и 44 години, вижда се сериозен интерес и при по-младите сред 18 и 24.

Ползите и за онлайн търговците

Благодарение на Phyre търговците имат опция да се свържат с точните консуматори в точния миг, поощрявайки постоянните си клиенти или връщайки изгубените такива. Потребителите пък имат достъп до специфични промоции и предложения, които ги подтикват да пазарят повече и по-често.

Мобилните заплащания към момента са нещо ново за българския пазар, само че това несъмнено ще се промени през идващите няколко години, разясни Джелебов. Често съпоставяме навлизането им с навлизането на безконтактните банкови карти, на които в близкото минало също бе гледано като на екзотика, добави той. В Западна Европа, Съединени американски щати и най-много Азия мобилните заплащания към този момент са навлезли необятно в всекидневието на хората. Търговските вериги и онлайн търговците са първите, които могат да трансформират пазара.

Сега към този момент пазарувай и изпращай пари на всички места по света с Phos. Премиерата му ще бъде на конференцията на 6 март SECURITY OF DIGITAL PAYMENTS, която ще се организира в границите на SECURITY EXPO 6-9 март в Интер Експо Център.

Повече информация за лекторите и програмата на SECURITY OF DIGITAL PAYMENTS научете www.digipay.bg

Повече информация за SECURITY EXPO ви чака на www.securityexpo.bg

Събитието се провежда с медийната поддръжка на Kaldata.com
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР