Как работи – аз лично го изпитах, когато една година

...
Как работи – аз лично го изпитах, когато една година
Коментари Харесай

„Самообезценяването е една от програмите за самоунищожение“

 Как работи – аз персонално го изпитах, когато една година ненадейно си счупих крайници, скъсах връзки на колянната става и едвам не си счупиха врата до момента в който карах ски, отървах се със счупена ключица. Като практикуващ с дълготраен опит, сигурно разбрах, че това не е случай, че очевидно върша нещо неправилно!

Защото за моите 30 години не бях имал нито едно строшаване преди този момент, а миналата година, като доброволец в един от най-смелите избавителни задачи, не получих нито една драскотина, макар че няколко пъти се сбогувах с живота и в този момент очевидно съм завил в неверната посока.

Разбира се, повода беше в мен или по-скоро, че си разреших да се обезценя в няколко области от живота си по едно и също време – да, не беше елементарен интервал, нямаше друго такова тресавище в живота ми, само че на които през днешния ден съм откровено признателен за опита от тяхното закаляване.

Тогава тривиално не желаех да се слушам и единствено едно болнично легло ме спря, с цел да надникна в себе си и да схвана, че по този начин с Душата ми не би трябвало да се отнасям! От друга страна, не знам дали щях да се върна в Китай с моите учители, с цел да продължа образованието си, в случай че не бяха тестванията, които ми бяха дадени.

Когато работя с хора по искане за трансформацията на избрани признаци, а множеството болести, както знаете, са психосоматични, моите учители постоянно са ме учили да стартирам не с премахването на следствията, а с търсенето на първопричината, тъй като коренът на всеки признак стартира с психическото поле на човек, върху което влияе концепцията за избрана разрушителна стратегия, която, сходно на вирус, визира живота на индивида, като в последна сметка унищожава физическата обвивка.

Да вземем за образец човек, който стартира да се обезценява.

Първата стъпка е да привлечете към себе си събитията, при които ще пострадат хрущялите и ставите.

Например, коленете: не сте задоволително положителни и нямате време да извършите нещо, да вземем за пример да се ожените.

Тазобедрената става- неспособността да управлявате някого или нещо, да вземем за пример екип.

Шията – интелектуално самообезценяване.

Гръбначният дирек е генерализирано самообезценяване: аз не мога да направя нищо.

Ръце – не мога да държа нещо, не мога да взема нещо.

По-сериозното и хронично обезценяване ще повлияе на крехкостта на костите, а цялостното обезценяване ще засегне костния мозък и ще докара до левкемия (рак на кръвта)

Това е единствено дребен лист от признаци, до които води такава разрушителна стратегия като самообезценяването и никога не обезсърчавам никого да не пие хапчета и да отиде в болничното заведение, всеки получава личен опит.

Просто ви разгадавам знанията, които освен знаят, само че и практикуват тези, които имат освен фармацевтични монополи, само че и цели страни! И да, най-новите проучвания на ДНК кафези демонстрират, че човешкото тяло би трябвало да регенерира клетките си най-малко 144 години! Нашият зложелател е нашатa неосъзнатост!

По материали на Econet


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР