Как Путин пи шампанско по zoom с Махилков, непубликуването на

...
Как Путин пи шампанско по zoom с Махилков, непубликуването на
Коментари Харесай

Успоредни чела - slava.bg

Как Путин пи шампанско по zoom с Махилков, непубликуването на изявление с него роди Атака, а аз изпуснах едно канско

Лично президентът Путин подвигна чаша шампанско за наздравица и отпи една глътка, а е трезвеник, в конферентна интернет връзка с Никита Михалков по случай 75-годишнината на най-известния жив съветски режисьор, комуто разгласи присъждането на звездата на Герой на труда.

Награда, която ще отиде при статуетката му Оскар и наградите от най-престижните кинофестивали в света в Кан и Венеция, които са му присъждани. С 50 забележителни актьорски функции и 40 кино лентата, които е режисирал и/или продуцирал, той съумява да направи всяка от тези свои киноизяви в събитие. Син на създателя на текста на химните на Съюз на съветските социалистически републики и Руската федерация, той дебютира напълно млад и не стопира да работи до през днешния ден.

Преди канската премиера на кино лентата му Изпепелени от слънцето 2 – първа част му донесе Оскара, имах програмирано изявление с огромния режисьор. По някаква странна причина, захласнат в маратонската стратегия на фестивала, забравих за него, а бях изпуснал да видя и многото известия от неговата пиарка. Когато ми звънна, че имам 5 минути до срещата, бях най-малко на половин час от мястото и нямаше по какъв начин да съумея.

Изпуснах един от най-големите журналистически шансове в живота си, макар че имам изявленията с големи имена – от Ал Пачино до Моника Белучи и от Ванеса Редгрейв и Джеймз Айвъри до Джуд Лоу. Обаче Михалков го усещам като в действителност огромна загуба.

За благополучие, някаква отплата се явява познанството с щерка му Ана – също известна първо от неговите филми, след това трансформирала се и в звезда на съветското кино, което дължа на близката й другарка Лияна Мелик – Пашаева. Това семейство по някаква странна причина обича България, с което персонално аз се гордея. Михалков има роля даже в ръководещата ни коалиция.

При посещаване на президента Първанов в Москва преди при започване на века, Капка Георгиева беше съумяла да направи изявление с него. С мъжа й Волен работеха в Монитор, като той беше зам.- основен редактор. Понеже шлагерът й не беше пуснат във вестника по незнайни аргументи, двамата напуснаха. И сътвориха партия Атака. За 15 година тя влезе в 5 Народното събрание, без гласовете й нямаше да има основано и гласувано държавно управление Борисов 1 и Борисов 3 – сегашната ръководеща коалиция.

Борис Ангелов
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР