Как полицията видя протеста в София? СДВР изпратиха кадри от

...
Как полицията видя протеста в София? СДВР изпратиха кадри от
Коментари Харесай

Как полицията видя протестите на 27 юли?

Как полицията видя митинга в София? Столична дирекция на вътрешните работи изпратиха фрагменти от акциите и шествията на 27 юли в столицата.
За 19-а поредна вечер в региона сред президентството и Министерския съвет в столицата се събират протестиращи с искане за оставката на държавното управление и на основния прокурор. Новото е, че беше взето решение да се сътвори предприемчив комитет, в който да влизат представители на неправителствения бранш, а също и жители. Този комитет ще координира дейностите по време на антиправителствените митинги. Въпреки изсипалият се дъжд над столичния център след 20:00 ч., хората останаха да стачкуват, след което потеглиха на шествие.
Протестите: Ден 19 - „ Картичка за Шиши “ (ОБНОВЯВА СЕ)
Шествието стигна до постройката на Представителството на Европейска комисия и Екологичен потенциал у нас, където жителите скандираха с искане Европа да чуе и види митингите и да им обърне внимание. С оглед на това беше затворена за малко придвижването по ул. „ Георги С. Раковски “, като тролей N:9 беше отклонен по бул. " Васил Левски ". След това то продължи по бул. " Васил Левски " към постройката на Ректората и към Орлов мост, който в следствие беше блокиран за поредна вечер. Към 22:00 ч. обаче имаше все по-малко хора на Орлов мост.
Ето по какъв начин видя събитията Столична дирекция на вътрешните работи:

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР