Как политическа партия Има такъв народ да работи пълноценно, след

...
Как политическа партия Има такъв народ да работи пълноценно, след
Коментари Харесай

Филип Станев: Предкулисно се саботира функцията на парламента

Как политическа партия " ИТН " да работи пълноценно, откакто предкулисно беше саботирана функционалността на Народното събрание? Това сподели депутатът от " ИТН " Филип Станев в декларация от името на групата.  " Как се очакваше " ИТН " да одобри подправената поддръжка от 165  депутати. Това е псевдоподкрепа ", сподели още Станев. Според него Има Такъв Народ щяла да бъде заложник.

Депутатът прикани в четвъртък депутатите да работят всъщност, а не " да вършат нелепи сеири по медиите ".

" Използвам трибуната на Народното събрание да ви кажа няколко безспорни, неподлежащи на подозрение обстоятелства. Първи факт, през вчерашния ден ПГ на ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи не одобриха оферти дневен ред на парламентарното съвещание. Такова съвещание по тази причина нямаше. Втори факт - всички народни представители сме изпратени да работим, да законотворим, да предлагаме хрумвания, решени  в името и в ползите на българския народ, а не да се саботираме личната си работа, отредена ни от българската конституция ", акцентира Филип Станев.

Той обърна внимание, че през вчерашния ден на следващото съвещание на Министерския съвет в оставка, министър председателят в оставка Бойко Борисов е споделил, че съвещанието на държавното управление за разлика от Народното събрание работи в случай, че точно депутатите на Борисов са блокирали съвещанието.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР