Как пандемията променя живота в Европа? Екип на Скай нюз

...
Как пандемията променя живота в Европа? Екип на Скай нюз
Коментари Харесай

Засилени полицейски проверки в Белгия за спазване на ограничителните мерки

Как пандемията трансформира живота в Европа? Екип на Скай нюз придружи полицейски патрули в Брюксел в инспекциите им дали се съблюдават ограничаващите ограничения.

Хората може да излизат за къса подготовка или за пазар, само че който просто си седи ще получи публично предизвестие.

„ Хората знаят разпоредбите. Имаха седмица, с цел да се срещнат с тях. Затова в този момент сме доста строги и глобяваме нарушителите “, съобщи чиновник на реда.

Полицаите в Брюксел са част от фронтовата линия в битката с вируса.

На една от основните жп гари идва интернационалният трен от Лондон Белгия затвори границите си за множеството задгранични гости.

„ Живеем в странни времена поради пандемията от корона вирус. Очевидно е, че това основава компликации, както за пасажерите, по този начин и за полицията, като би трябвало бързо да се приспособяваме към динамичната обстановка “, съобщи Джовани Ансалоне – полицейски шеф.

Проверките са извънредно подробни, полицията чака да види документи и заявления. С всеки пасажер се беседва персонално, даже това да е английският дипломат за Европейския съюз.

„ Аз персонално не чух никой да се оплаква и аз мисля, че на всички места хората би трябвало да съблюдават напътствията на управляващите “, сподели Сър Тим Бароу – дипломат на Англия в Европейски Съюз.

Това е действителността в Западна Европа. Белгия не е станала полицейска страна, само че несъмнено е друга.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 276 12 3 9 Света 559086 27276 25274 128756 Заразени* Нови Починали България 276 12 3 Света 559086 27276 25274
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР