Как облачните технологии променят облика на градовете споделят Телелинк и

...
Как облачните технологии променят облика на градовете споделят Телелинк и
Коментари Харесай

Дигитални градове в облака представят Телелинк и Майкрософт на Webit

Как облачните технологии трансформират образа на градовете споделят Телелинк и Майкрософт България в границите на Webit Festival Europe 2018
  Телелинк и Майкрософт България показват своите визия и решения за цифрови градове в границите на Webit Festival Europe 2018, който се организира от 25 до 27 юни в Арена Армеец София. По време на събитието двете компании показват концепцията за „ Дигитални градове “ и това по какъв начин облачните технологии трансформират образа им, предоставяйки нови благоприятни условия за жители, бизнес и локална власт.

За първи път Телелинк демонстрира по какъв начин облачните технологии работят за интелигентните градове, поставяйки фокус върху три от главните стълбове в концепцията на Майкрософт „ CityNext ”, а точно – „ Сигурни градове “ „ Устойчиви градове “ и „ Дигитални градове “.



Експерти ще показват действителни решения за интегрирано ръководство на градовете, повишение на сигурността, предварителна защита от пожари и наводнения, лицево различаване, интернет на нещата, добавена действителност с Hololens и доста други начини и принадлежности за цифровата промяна на градовете.

Освен да се срещнат с всички интелигентни решения в региона на умните градове, предлагани от двете компании, посетителите на щанда на Телелинк и Майкрософт имат опция да поговорят и с специалисти, взели участие  лично в реализацията на сходни планове – те споделят своя скъп опит и експертиза и вършат демонстрации онлайн в среда, която е особено построена на щанда.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР