Как няма да ме радва този факт, че песента, която

...
Как няма да ме радва този факт, че песента, която
Коментари Харесай

40 години след премиерата на филма: Съживиха Оркестър без име

" Как няма да ме радва този факт, че песента, която извършвам в този момент, ще има нов живот - 40 години след премиерата на кино лентата " Оркестър без име "? Не единствено че се кефих, до момента в който записвах, ами напряко виках с цяло гърло, нека имам глас на следващия ден. "

Това сподели Катето Евро, актрисата, която извърши емблематичната ария " Che sara " във кино лентата на режисьора Людмил Кирков " Оркестър без име ". Тази година се навършиха 40 години от премиерата на лентата.

Актрисата се събра с Георги Мамалев, братя Аргирови, Орлин Горанов, Орлин Павлов и Маргарита Хранова, с цел да запишат още веднъж емблематичната ария от кино лентата по случай годишнината.

От актьорите, които играха в именитата лента, единствено Мамалев и Евро вземат участие в плана на Игор Марковски. Те не са музиканти и във кино лентата единствено се вършат, че свирят и пеят.

" Преди да снимаме, благодарение на композиторите Борис Карадимчев и Асен Драгнев в границите на два месеца се научихме да имитираме свирене на музикални принадлежности. Първо за ролята на Рени се пробваха над 30 актриси от ВИТИЗ в това число, само че аз получих ролята. Това се случи след счепкване с режисьора на кино лентата Стойчо Шишков, който ми споделя, че манекенките, каквато тогава бях, не стават за нищо. След пробни фотоси го убедих в противоположното ", смее се Евро с днешна дата, защото фотосите й се получават " от раз ". В " Оркестър без име " глас в главната ария дава невероятната Маргарита Хранова с песента " Оставаме ". Използвана е и друга ария - " Нашият град " на " Тангра ".

" Лентата е гледана от над 2 млн фенове, всички я знаем и доста й се радваме, огромен кеф е. Емоционално прекарване беше самият запис. Много от нас се разплакаха, до момента в който снимахме клипа, спомняйки си за Велко Кънев и Филип Трифонов, които към този момент не са измежду нас. Надявам се лентата да се хареса и на Мария Каварджикова и Павел Поппандов, които също вземат участие във кино лентата ", споделиха записващите парчето, написа България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР