КАК НОВА ТВ ОЖЕНИ МАЙКА И СИН, драги зрители, снощи,

...
КАК НОВА ТВ ОЖЕНИ МАЙКА И СИН, драги зрители, снощи,
Коментари Харесай

Гаф в „Игри на волята” Сценаристите ожениха майка и син


" КАК Народоосвободителна въстаническа армия ТВ ОЖЕНИ МАЙКА И СИН, драги фенове, нощес, по време на втори епизод на " Игри на волята! Значи, излиза Александра Сърчаджиева с този неин провокиращ глас, която другояче може би не звучи тъкмо по този начин, само че все й дават да води излъчвания, на които тя би трябвало да надвиква съпътстващ пронизителен звук и когато крещи, изобщо не гали ухото нито с тембър, нито с интонация; таа, излиза тя на плажа и изкрещява на участниците, че ще опише историята за Свети Константин и Елена.

И аз се натъкмявам малко по-удобно и й крещя: Давай да чуем!
Историята била значи от Странджа. Там се е случила, също по този начин. Господ Бог обичал Странджа и странджанци. Затова им запалил един огромен огън. (!? ) И им споделил на хората да минат през огъня, и че който е добър няма да изгори. (?! ) От мъжете минал единствено Константин и не изгорен. От дамите предходна Елена и не изгоряла. И те по тази причина се оженили (?! ) И станали светци!...

Истината е, че Свети Константин е император на втората Римска империя, а света Елена е неговата майка. Когато сценаристите на Нова Броудкастинг Груп пишат всякакви неща за всякакви исторически персони, и взимат заплати за това нещо, и носят отговорност към възпитанието на обществото, че и на децата, и изобщо носят отговорност какви ги съчиняват, дали биха били по този начин положителни да вземат в този момент и да се разкаят, посредством публично овакантяване на работа? ", написа възмутената зрителка, представена от lupa.bg.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР