Как не се чувствате неудобно да крадете!?, с тези думи

...
Как не се чувствате неудобно да крадете!?, с тези думи
Коментари Харесай

Кокошкарска кражба възмути пловдивчанка: Не чувствате ли срам?

" Как не се чувствате неловко да крадете!? ", с тези думи се обръща пловдивчанка към своите съкварталци. Поводът? Кокошкарска кражба на сенник, който бил отмъкнат от " дейни " поданици на квартал " Кючук Париж ".

Приспособлението било извън, поради проблем в колата на дамата. "...Оставих колата пред блока за няколко часа. Когато се върнах, някой комшия грижливо беше събрал сенника, а аз неможех да допускам на очите си ", написа пострадалата Мая Чолакова. Тя се чуди нужно ли е да се прибягва до косвена и директна експанзия сред съкварталци.

Чолакова се пита нужно ли е да се изпада в обстановка, в която жителите на квартала се дебнат, пишат си заплашителни бележки и прибягнат до помощта на охранителни камери. " Значи ли, че би трябвало да сме като варварите ", прибавя тя.

Жената приканва причинителя да върне сенника, в случай че му е останала съвест. Вижте историята, разказана от Мая Чолакова:

Ееее, това към този момент не го чаках, комшия да ми открадне сенника на колата?... до там ли стигна арогантността и безочието на хората!? Живея на бул. " Александър Стамболийски ", а колата беше паркирана наоколо до детски ъгъл с доста хора в близост.

Да, сенника беше извън на стъклото, тъй като имам проблем с чистачките. Поради, което съм свалила едната от корите, които пазят мотора на чистачките. И, с цел да не се цялостни с отпадъци, сложиш сенника от горната страна закрепен с тиксо и по този начин оставих колата пред блока за няколко часа. Когато се върнах, някой комшия грижливо беше събрал сенника, а аз неможех да повяврам на очите си.

Значи ли, че би трябвало да сме като варварите, да слагаме клопки, камери, заплашителни бележки.. и да се дебнем зад дърветата?!!
Който го е взел, доста апелирам да го върне, в случай че имате някаква съвест въпреки всичко!!? Как не се чувствате неловко да крадете!??

Ситуацията притегля вниманието на огорчени поданици на квартала. Някои смятат, че виновникът може да е различен - бурният летен вятър. Но за други сходни кокошкарски обири не са изненада.

" Сигурно ли е, че тиксото държи крепко? Доста духа тези дни, потърсихте ли го на някое дърво?( примерно) ", написа жена.

" Гледам и нямам доверие на очите си... Докъде стигнахме. Имаше една ария на Тодор Колев. Бог да елементарни, индивида. Тази ария е...

" Чистачките "! Не се ядосвайте, пуснете си тази песничка и си кажете - М*йната му ", прибавя Вили Р.

" Ти се радвай,че чистачките са ти на мястото... И не се постанова да вървиш да я китосват ", счита Татяна Ив.

" Това е Кючука, свиквайте! " - ми споделиха в районното. Та, имайте го в поради и повече не оставяйте нищо незавързано, без контрол. И се радвайте, че са Ви оставили чистачките. Съпругът ми към този момент втора задна сменя (не просто отмъкната, напряко с откъртена основа), а аз пък внимавам къде паркирам, че множеството места са " непокътнати ", написа Люба К.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР