Как най-известните красавици поддържат тялото си във форма. Няма да

...
Как най-известните красавици поддържат тялото си във форма. Няма да
Коментари Харесай

Ето как поддържат форма 5 известни топ мадами

Как най-известните хубавици поддържат тялото си във форма. Няма да е неистина, в случай че кажем, че една от най-големите драми на XXI век е целулитът. Вече даже не е съвременно да приказваме за фитнес, диети, зали, тренировки и прочие - то е просто наложително. Вероятно стратегиите, методите и вариациите са безусловно милиони. Когато объркването стане прекомерно огромно, постоянно може да се допитаме до топкрасавиците на планетата, които употребяват най-екстравагантни и ефикасни способи да поддържат супертелата си. Ето кои са техните способи.

Анистън тренира будокан

Дженифър Анистън, въпреки и да мина първата си младост, заслужава женската злоба. Много рядко се реализира такова тяло - стегната, без да е прекомерно мускулеста. Каквото и да облече, й стои добре. Каква е фитнес програмата й? Всички знаем, че Джени обича йогата, само че положителният й външен тип несъмнено не се дължи единствено на тези извършения. Тя е огромна фенка на програмата на будокон, която й предлага друга "приятелка " - Кортни Кокс. Инструктор й е Камерън Шейн, който има черни колани по таекуондо и карате, тренираше Рене Русо за "Смъртоносно оръжие " и Крис Тъкър за бойните подиуми в "Час Пик ". Шейн тренира бойни изкуства повече от 20 години, а хата йога и техники за медитация от над 10. Освен Анистън той приготвя и други звезди - Мег Райън, Дейвид Аркет, Рене Русо. А будоконът е фитнес режим, основан върху йога и медитация. Създаден е, с цел да балансира и да нанесе трайни промени в системата тяло-ум-дух. Будокон е основана на японските бойни изкуства и един бърз превод звучи като "Пътят на духовно извисения боец ". Това е доста интензивна стратегия. По време на будокон подготовка се изгарят цели 900 калории. Всеки час включва по три дисциплини - медитация, бойни изкуства и йога. Поредността зависи от настроението на учениците в съответния ден. На това учат най-хубавите учители по бойни изкуства. Будокон въодушевява освен звездите, само че и професионалните спортисти като Кери Уолш - олимпийска златна медалистка по плажен волейбол. Загрявката е същата като при бойните изкуства - ставите се разхлабват и разтягат, с цел да се заобикалят контузии. Следва серия от йога асани, наложително включваща така наречен Поздрав към Слънцето. Будокон има разнообразни равнища, като множеството бойни изкуства, тъй че учениците може да се развиват. Това е едно от главните преимущества на бойните изкуства - опцията да прогресират, която поддържа учениците стимулирани и със спортен дух. Състезанието е и метод да се избяга от скуката, която един фитнес режим подсигурява. Дженифър стартира своята стратегия с 22-минутна кардио подготовка, която приключва с йога упражнението "Поздрав към Слънцето ". То й оказва помощ да забави дишането след аеробната интензивност. След което продължава с повече йога. Тя практикува по два часа хата йога, най-малко три пъти седмично, както и не пропуща заран, в която да не тича. В youtube е цялостно с разнообразни клипчета по будокон, които са подобаващи за начинаещи. Върви добре с музика на mp3 player и фреш, изключително лятото.

Миранда Кер тренира по 15 минути

Миранда Кер не обича да си губи времето с прекомерно доста тренировки. Но пък има постоянно едни златни 15 минути, които посвещава на тялото си. Номерът е просто човек да е непрекъснат и да отделя четвърт час всеки ден. Идеята е следната - вместо да смяташ бройки повторения, в продължение на една минута правиш някакъв тип упражнение. Сменяш общо 15 извършения във всяка последваща минута и най-после след четвърт час си изцяло отпаднал, само че си засилил безусловно всяко мускулче, което имаш. Ето няколко от тях. Започва се с лицеви опори, следва планк, след това клякания. Миранда минава към едноминутни подскоци с пърпорене на ръце над главата, продължава с покачване на левия крайник, най-после прави 1 минута коремни преси с покачване на краката. За край се завършва с още три минути, разпределени по равно сред клякания с тил опрян на стената, упражнението планински катерач и минута подскоци с пърпорене на ръцете над главата.

5 секрети на Кейт Босуърт

На хубавицата Кейт Босуърт от дълго време й се носи популярност, че е едно от най-перфектните тела в сектора. Ето какво е тайната й. Най-напред, бягането. Кейт твърди, че е просто незаменимо. Изгаря калории, тонизира мускулите на краката и те прави благополучен. Блондинката обича да тича с кучето си, тъй като й е доста по-приятно, когато има обичано създание до себе си. Второто нещо е силова подготовка. С нея Кейт към този момент гради мускулатурата си и даже качва няколко кг, които обаче се трансформират в съвършени здрави и заоблени форми. Третата загадка е плуването - Босуърт е в басейна постоянно, когато има време, само че знае, че всяка минута във водата е повече от потребна. Четвърто - зеленчуците. Мацката обича да прекалява със салатите и в това няма никакъв проблем. И на пето, само че не на последно място - ваканциите. Добре е човек просто да си подарява една седмица отмора, в която да се отдава на сладки разходки и равнодушие - с изключение на за душата, е и доста потребно за изтощеното от фитнеса тяло, твърди тя.

Пилатес за Пипа Мидълтън

Пипа Мидълтън, по-малката сестра на херцогиня Катрин, също се радва на удивително тяло. Но не е до ген. Кейт поддържа фигурата си с постоянни фитнес тренировки. Пипа обаче залага на пилатес. Тя посещава часовете на известната инструкторка Марго Кембъл. "Като човек, който е непрекъснато в придвижване, за мен пилатес е идеално бягство от забързания метод на живот в Лондон. Независимо дали е 7 часа сутринта или 7 вечерта, постоянно напущам залата успокоена, освежена и енергизирана. От дихателните техники и мускулното тонизиране до гъвкавостта и релаксацията, моите пилатес сесии са нужда, с цел да се усещам стегната, хармонична и щастлива ", споделя Пипа и горещо предлага Марго за треньор. Мидълтън е и доста добър наблюдаващ на храненето си. Съветва дамите да внимават и да поддържат естествена хидратация на тялото си, да не пият вода незабавно след хранене, тъй като тя оказва помощ за мигновеното повишаване на равнището на захарта в кръвта. Понякога Мидълтън-младша минава от пилатес към общоприети тренировки. Те са в четири групи. Първата включва тичане на място, като се повдига колкото се може повече коляното и противоположната му ръка. Упражнението би трябвало да се прави минимум две минути. Втората физзарядка е с прави преси против стената - сред 8 и 12. Третият тип извършения са 8-12 клякания с разкрачени крака. И най-после тренировката завършва с лицеви опори на земята в продължение на 45-60 секунди. "Тези групи извършения тонизират тялото ми на всички места ", доверява Пипа.

Лонгория не обича кардиото

Ева Лонгория твърди, че кардио тренировките единствено изсмукват по този начин скъпата за дамите заобленост и ги трансформират във вейки. Вместо това обезверената брачна половинка избира силови извършения - лицеви опори, повдигане на тежести с крайници и въобще държание в залата сходно с това на мъжете. "Дългото тичане ме депресира. Трябва да се тренира мощно, изключително краката и пресата. Само по този начин изпъкват формите ", твърди тя.

Кармен Електра вае тяло със стриптийз

Кармен Електра е пословично известна с ефектния си метод да вае тяло - като се съблича. Серията й със стриптийз извършения се трансформира в шлагер, а с годините Електра се затвърди като същинска новаторка. Програмата й, колкото и да наподобява еротична, обаче включва в действителност потребни работи. Като да вземем за пример супер нужното разпъване на ръце и крайници, което работи добре на сухожилията и е застъпено в тренировките й. Тъй нареченият лап денс пък желае сериозна физическа подготовка. А множеството фигури на стълб са брутално изцеждащи и на тях са способни единствено най-здравите тела.

Бекъм се отдава на йогалософия

Звучи необичайно, само че съществува - течение за тренировки, по което най-богатите и известни дами откачат от години. Йогалософията е тип хибридна йога, която съчетава пози с тонизиращи извършения. Всичко това е съобразено със зодията на индивида. Основната концепция е да се влияе освен на тялото, само че и на мозъка, страстите и съзнанието. Следят се всевъзможни зодиакални предвиждания, астрологични цикли и прочие, с които се преценяват тренировките. Истинско предизвикателство и огромна черна дупка, в която веднъж потънеш ли, мъчно се излиза. Виктория Бекъм от години е фенка на езотеричната школа и тренира в синхрон с придвижването на звездите.

Ким е фенка на кросфита

Ким Кардашян надалеч не е толкоз естествено талантлива, колкото наподобява - нещата са до ген, само че и да сериозен труд. Мацката на Кани Уест обича да бяга за здраве по изгрев слънце. После смесва бягането със силови треноровки - така наречения кросфит. По този метод се горят пъклен доста калории, а тялото заяква неимоверно. Тренировката й от време на време се проточва до цели 2 часа, а Ким се занимава с тялото си всеки ден, без неделя. Работи повече за корема, краката и седалищните мускули.
Започва с разгряване, последвано от 35 мин бягане. След това идва ред на клякане, бързи, коремни преси, лицеви опори, тежести и други

Закусва с купа овесени ядки, порция бъркани яйца или доза протеинов шейк с плодове. За обяд и вечеря се поставят зеленчуци, риба, пиле, подобаващи десерти. И споделя, че най-важното нещо е ранното лягане. "Не предстои на договаряния. Каквото и да се случи, вечер си лягам постоянно в 10 или най-късно единадесет часа. Обикновено съм толкоз изморена, че в случай че не заспя, несъмнено ще припадна. Сънят е нужда, от която не би трябвало да се лишаваме ", разяснява Кардашян.

Източник: Стандарт
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР